Wpis z mikrobloga

@elementarz1: jazda to będzie jak poniżej 10k zejdziemy. Taka psychologiczna bariera. A tymczasem teraz możemy mieć już dołek. Do połowy przyszłego roku pewnie już będzie wiadomo bo do końca roku czeka nas zaległy rajd św Mikołaja na wszystkim
@loplop: weź wpisz w googla i się przestań kompromitować. Wypisywać głupie komentarze wam się chce a wpisać krótką frazę w wyszukiwarkę to już nie ()
@DJ007: jakbyś nie wiedział to bitek trzymał się od pół roku bardzo mocno w porównaniu do indexów i można było wyciągnąć wnioski, że jesli tam będzie pozytywnie to na krypto też, od tygodnia tak nie jest
@zielony_ludzik_2: nie no luz, bez spiny. Po prostu na koniec tygodnia (albo początek, zależy jak liczyć) mam już dość roszczeniowych leni którzy by chcieli żeby wszystko za nich robić bo to z domu wynieśli. Nie wiem, może już za stary jestem. Pokolenie urodzone po 2k podobno tak ma. Kiedyś typ chciał ze mną rozwiązać umowę najmu i pozwać mnie do sądu bo nie chciałem w niedzielę przyjechać wymienić mu przepalonej żarówki
To jest niesamowite. Człowiek zadaje na wykopku zwykłe pytanie, bez żadnego drugiego dna.
A pan polaczek-wykopek @europa od razu wkłada człowieka do worka "roszczeniowych leni którzy by chcieli żeby wszystko za nich robić bo to z domu wynieśli".
Mogę Ci powiedzieć @europa czego nie wyniosłem z domu - pasywnej agresji w stosunku do innych ludzi.