Aktywne Wpisy

odjutraodwyk +3
STOP! Kontrola szyi, nadgarstkow, zgiec lokci, tylow malzowiny usznej - co bylo psikane dzisiaj? U mnie los zadecydowal Tiziana Terenzi Foconero
#perfumy
#perfumy

WildAnimal +60
Nowy? Rodzaj oszustwa na olx
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
Ktoś wrzuca kradzione zdjecia mieszkania na wynajem, cena jest bardzo atrakcyjna. Chcesz się umówić na obejrzenie? Wplać "zwrotną" zaliczkę.
Reszta zdjęć w komentarzu.
#olx #oszustwo #mieszkanie #nieruchomosci
źródło: temp_file2318342066475934494
Pobierz

@Krul_Marcineusz_Pierfszy: Tak xD
Na 15 lecie Cod4 pograłem cały dzień, i ta gra przez śmieszny recoil jest jeszcze szybsza niż nowe cody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: bf są nudne, wolne nie dają takej dopaminy
Bo są wolniejsze xD
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: średnio na rudne robiłem 100-120:20-25 w cod4
straciłeś z wiekiem, ale jak grałeś w starsze cody to coś się zmieniło. matchmaker teraz stara się dobrać ludzi na podobnym poziomie więc ogólnie będziesz spotykał graczy lepszych częściej jeżeli sam jesteś powyżej średniej.
poziom skila zdaje się bazować głównie na punktacji/kda co bywa kłopotliwe czasem. jak z paczki wypadnie jakiś perk typu gunship, armor, chopper gunner i wyjdziesz z dobrym
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: wpisz sobie SBMM to uzyskasz odpowiedz. Z Twoim refleksem wszystko ok.
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: XD
Typie, jestem w podobnym wieku i wbiłem maks level chyba w tydzień od premiery, normalnie grając wieczorami po pracy. Do tego lamiąc, bo nigdy nie byłem spoceńcem zapisującym screeny z łojenia jakichś randomów 30:0. Zacznijcie grać dla przyjemności i tyle.
źródło: comment_1668350755JIFfykSJ5vlAUTUQeBHiUi.jpg
Pobierz