Wpis z mikrobloga

@Krul_Marcineusz_Pierfszy: ludzie lewelują (chyba zwłaszcza bronie) w trybie invasion tłukąc boty.

straciłeś z wiekiem, ale jak grałeś w starsze cody to coś się zmieniło. matchmaker teraz stara się dobrać ludzi na podobnym poziomie więc ogólnie będziesz spotykał graczy lepszych częściej jeżeli sam jesteś powyżej średniej.

poziom skila zdaje się bazować głównie na punktacji/kda co bywa kłopotliwe czasem. jak z paczki wypadnie jakiś perk typu gunship, armor, chopper gunner i wyjdziesz z dobrym
  • Odpowiedz
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: No ok, ale ile czasu poświęcałeś kiedyś na granie, a ile poświęcasz teraz? To nie jest tak, że nagle w wieku 34 lat jesteś o tyle słabszy, żeby nie być w stanie orać ludzi na pubach. Jest to głównie kwestia poświęconego czasu, motywacji i treningu nie tylko w grze, ale też na jakichś 3party programach typu aimlab.
  • Odpowiedz
Te dzieciaki no life teraz takie wyrobione w te gierki czy to normlana różnica wieku kiedy dwa razy młodszy szczyl ma dzięki temu te pół sekundy lepsze ogarnianie sytuacji?

@Krul_Marcineusz_Pierfszy: wpisz sobie SBMM to uzyskasz odpowiedz. Z Twoim refleksem wszystko ok.
  • Odpowiedz
@Krul_Marcineusz_Pierfszy cóż życie. Mam mniej czasu, staram się grać jak najlepiej. Też mnie wrzuca do takich lobby, z reguły wychodzę w takich sytuacjach z KDA 1.00-1.20. Są zdecydowanie lepsi, ale nie płaczę. Gra ma sprawiać przyjemność, odprężać po pracy, a nie po to, to kupiłem żeby rzucać padem i się denerwować. Ja się pytam, na co te nerwy?
  • Odpowiedz
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: spocence zawsze byli tylko teraz im sie latwiej adoptowac, bo wyrosli przyklejeni do ekranu. Jak jestes 30+ to pamietasz swiat bez neta i granie w kafejkach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja tez czesto lamie w fpsach online i grywam z ludkami 19-20 - to jest inna percepcja :-) doswiadczenie vs mlodosc.
  • Odpowiedz
Już nawet nie wspominam, że minimum 80% graczy od wielu dni ma już dawno max lvl

@Krul_Marcineusz_Pierfszy: XD

Typie, jestem w podobnym wieku i wbiłem maks level chyba w tydzień od premiery, normalnie grając wieczorami po pracy. Do tego lamiąc, bo nigdy nie byłem spoceńcem zapisującym screeny z łojenia jakichś randomów 30:0. Zacznijcie grać dla przyjemności i tyle.
  • Odpowiedz