Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
sildenafil +11
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
4 miesiące po rocznej kuracji izotekiem. 4000zł, nasilenie objawów depresyjnych, przez większość czasu taka suchość śluzówki nosa, że non stop robiły mi się strupy z krwi.
Przez 4 miesiące dawka 80mg co przy moich 50kg wagi to bardzo dużo. Poza tym 60mg i przez 2 miesiące 40mg.
Nie polecam.
Urodziłem się tak. Jak pracuję? Normalnie. Jakoś muszę
Bez dłoni się urodziłem.
Szkołę porzuciłem w 3 klasie technikum informatycznego. Miałem inne plany, ale ostatecznie nie wypaliły i zostałem z niczym.
A zaczynałem od dawki 40mg przy 80kg. Ja na Twoim miejscu powtórzyłbym kuracje z mała dawka, cenowo tez to wychodzi lepiej - absurdem jest, ze tabsy z większym stężeniu są nieproporcjonalnie droższe od tych z mniejszym. 2
Mimo wszystko doceniam poradę :)