@D3lt4: ja mam 800k i uznałem je za stracone ale nie sprzedaje ich. Poczekam na rozwój sytuacji. Rozumiem, ze ktoś za to zapłacił (o ile to prawda), wiec chyba nie jest w jego interesie uwalenie waluty.
@XpedobearX: @D3lt4: @blacktyg3r: @telemobile-biuro: "o borze, konie waluty, sprzedawać!!!" hehe jak mnie to śmieszy, ludzie, którzy wyczuli w tym potężny interes zrobią wiele, żeby odkupić po 1 sat a potem sprzedać ze 1500% zyskiem :D
@Mehgods: @LeSmoke: @telemobile-biuro: http://thisweekscoin.com/ strona osoby, która to "odkupiła". Poza tym to jakieś p---------e trochę, niby odkupuje, potem, że będą to tworzyć razem itp. po takich akcjach nie wiem czy ktoś na serio zainteresuje się tym
@telemobile-biuro: @LeSmoke: @Mehgods: Poza tym to jest trochę dziwne, osoba, która jest administratorem na tym forum założyła niedawno swoją walutę, ostatnio ostro jechała, że to koniec coye oraz próbowała skupować od przestraszonych osób po 1sat razem z innym trollem. Trochę to śmierdzi.
kiedyś jak człowiek był stary (około 30) to zjadał go lew albo mamut taranował i spokój miał nic nie bolało a teraz ludzie żyją zbyt długo i na starość (około 30) pojawiają się losowe bóle bo mięsna skorupa nie jest przystosowana do tak długiego funkcjonowania
Ja dokupuje
PUUUUUUUMP and DUUUUUMP! :D
Komentarz usunięty przez autora
Z drugiej strony, jeśli się okaże, że przejął to ten raper i będą to kontynuować, to będzie to the moon ;)