XpedobearX
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
telemobile-biuro
@Mehgods: ja jestem za odkupieniem :-)
2
LeSmoke
@D3lt4: ja mam 800k i uznałem je za stracone ale nie sprzedaje ich. Poczekam na rozwój sytuacji. Rozumiem, ze ktoś za to zapłacił (o ile to prawda), wiec chyba nie jest w jego interesie uwalenie waluty.
1
M.....s
M.....s
@XpedobearX: @D3lt4: @blacktyg3r: @telemobile-biuro: "o borze, konie waluty, sprzedawać!!!" hehe jak mnie to śmieszy, ludzie, którzy wyczuli w tym potężny interes zrobią wiele, żeby odkupić po 1 sat a potem sprzedać ze 1500% zyskiem :D

Ja dokupuje
1
telemobile-biuro
@LeSmoke: @Mehgods: no dobra przekonaliście nie sprzedaję,chociaż jak nic z tego nie wyjdzie to będę się kąpał w 11mln COYE :P
1
M.....s
M.....s
@XpedobearX: to tym bardziej powinno nowemu właścicielowi zależeć, aby nowa waluta poszła na księżyc
1
LeSmoke
@XpedobearX: jak to sledzisz to daj znać co się dzieje, bo ja siedzę na telefonie ;)
1
LeSmoke
@XpedobearX: tylko ja nie do końca rozumiem o co miałby być ten pozew. Przecież to nie jest kanye west coin. No trudno, zobaczymy.
1
LeSmoke
@Mehgods: ja rownież tak myśle. Pytanie co myśli nowy właściciel. Może odkupimy od niego? ;)
1
XpedobearX
@Mehgods: @LeSmoke: @telemobile-biuro: http://thisweekscoin.com/ strona osoby, która to "odkupiła". Poza tym to jakieś p---------e trochę, niby odkupuje, potem, że będą to tworzyć razem itp. po takich akcjach nie wiem czy ktoś na serio zainteresuje się tym
1
XpedobearX
@telemobile-biuro: @LeSmoke: @Mehgods: Poza tym to jest trochę dziwne, osoba, która jest administratorem na tym forum założyła niedawno swoją walutę, ostatnio ostro jechała, że to koniec coye oraz próbowała skupować od przestraszonych osób po 1sat razem z innym trollem. Trochę to śmierdzi.
1
telemobile-biuro
Offtop na pool.coinyechain.info zniknęła możliwość ręcznej wypłaty,a automatyczna nie działa....
1
wuntek
KeyserSozeMC to koles od http://thisweekscoin.com/ a to Fontas we wlasnej osobie. Jak ktos dluzej siedzi w temacie to wie co to znaczy dla COYE.

PUUUUUUUMP and DUUUUUMP! :D
1
D3lt4
@XpedobearX: no kurna. Zobaczymy co prawda, mam 1,5kk, ale zmienię na coś innego :)
0
LeSmoke
@XpedobearX: :'( właśnie się dziwilem dlaczego cena tak spadła.
0
czlowiek_robot
@XpedobearX: wtf?
0
D3lt4
@czlowiek_robot: @LeSmoke: @XpedobearX:

Z drugiej strony, jeśli się okaże, że przejął to ten raper i będą to kontynuować, to będzie to the moon ;)
0
czlowiek_robot
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
D3lt4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
czlowiek_robot
@D3lt4: Chodzi mi o jego zagrania w mediach (wypowiedzi, zachowania).Jakby to przejął to zgadzam się będzie boom.
0