Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +69
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Szarmancki-Los +32
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wielu mężczyzn łudzi się, że gdzieś tam w środku kobiety pragną nas mężczyzn i będą później cierpieć przez swoje złe
@AlienFromWenus:
NO KTO BY SIE SPODZIEWAŁ ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeszcze w ramach wyjaśnienia - funkcja dostarczyciela genów to kuriozum, nie istnieje coś takiego, taka karyna zakochana w badboyu kieruje się emocjami, prymitywnym instynktem, nie ma tu nic związanego z dostarczeniem zasobów bo gdyby tak było to to samo możnaby przypisać mężczyźnie, który kocha w kobiecie funkcje użytkowe czyli bycie inkubatorem dla jego genów
To by tłumaczyło dlaczego faceci dążą do haremów.
A więc romantyczna miłość u facetów to bullshit
@Nostrian:
No niestety, nie istnieje tu odpowiedzialność zbiorowa. I trudno się temu dziwić, ludzie wciąż dobierają się w związki na podstawie korzyści a czasem z powodu wpadki. Jeśli facet jest z kobietą to dla korzyści jaką jest seks, więc kobieta która jest z nim z miłości niestety poświęca siebie by być z nim a w zamian za to ma... Jego? To
@Nostrian:
O korwa ale wysryw xD
Norma, w końcu faceci są bardziej zobojetnieni na życie, emocje, relacje, są bardziej zamknięci w swoim świecie, egoizmie. Romantyzm u faceta? Może promil mężczyzn umie kochać szczerze.