Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1786
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +152
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

źródło: comment_1668151125qO6Tp3oqwKFkDKryMNY0Vk.jpg
PobierzKontakt z nadawcą i niech składa reklamacje. Jak przesyłka była ubezpieczona, to dodatkowo wniosek o odszkodowanie do ubezpieczyciela (trzeba to zgłaszać osobno).
Pokaż też co pokazuje emonitoring.
Komentarz usunięty przez autora
Druga sprawa, że ludzie oceniają często PP przez pryzmat jakiś słabych usług listowych, gdzie przesyłka ma np. termin doręczenia 4 dni, albo obejmuje tylko doręczenie do skrzynki. A
Chociaż problemem tutaj jest coś innego, porównujesz usługi listowe, wysłanie np. kartki listem nierejestrowanym - do usługi kurierskiej Inpostu. Jeżeli chcesz porównywać to wyślij dokumenty usługą kurierską Poczty Polskiej, a
@tellet: Jak można być takim (niecenzuralne słowo), żeby nie rozróżniać usług i na tej podstawie oceniać firmę? Przecież to kwalifikuje na niepełnosprawność umysłową. XD
Moja różowa wysyła
Dlatego ja nawet dokumenty ślę kurierem, bo są na następny dzień jak przed południem wyślę.
Byłem na poczcie z tym
źródło: comment_166815997076d2zdudQ1Wi1HJrOAHPg5.jpg
Pobierz