Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +349
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Do punktu odbioru w Żabce.
#pocztapolska #pocztapolskacwel
To status wstawiany z automatu, jak kurier wróci z przesyłką na magazyn, a nie było wcześniej awiza (to dwa różne statusy, o innym znaczeniu).
Tak naprawdę nie wiesz, czy kurier się nie wyrobił, trafił na przerwę czy po prostu zabrakło miejsca w sklepie.
ps. Na zdjęciu jest automat firmy SwipBox, a oni wynajmują w nim skrytki. Można w nim odbierać paczki wysłane DHL-em, DPD i Pocztą Polską.
@pcela: jak mogło zabraknąć miejsca w sklepie, jak oni te przesyłki po prostu rzucają na stojak albo wokół niego na stertę na podłodze. Przerwa zamykająca żabkę z kilkoma pracownikami? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. To jest mem.