Dalej na iOS wywala mi błąd, nie dla mnie bot :D Przekroczyłem w końcu magiczny próg 6 litrów i załatwiłem papierologię by uzyskać odznakę ZHDK III. Donacja załatwiona w godzinkę, a spodziewałem się tłumów. Pozdro bloodymirki.
84 360 - 450 = 83 910 Data donacji - 10.11.2022 Rodzaj donacji - krew pełna Miejsce donacji - RCKiK Kraków Grupa krwi - A Rh- Prywatny licznik - 6300 ml #barylkakrwi #krwiodawstwo
Donacja załatwiona w godzinkę, a spodziewałem się tłumów.
@maQus: Konsekwencja tego że są 2 dni wolne i masa ludu się schodzi by jeszcze bardziej przedłużyć sobie długi weekend. Ja dziś pobiłem rekord szybkości obsługi, tak pusto jak dziś to jeszcze w Warszawie w RCKiK nie widziałem żeby było. Kto miał być, był wczoraj.
Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega? #zdrowie #pracbaza
Przekroczyłem w końcu magiczny próg 6 litrów i załatwiłem papierologię by uzyskać odznakę ZHDK III.
Donacja załatwiona w godzinkę, a spodziewałem się tłumów.
Pozdro bloodymirki.
84 360 - 450 = 83 910
Data donacji - 10.11.2022
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Kraków
Grupa krwi - A Rh-
Prywatny licznik - 6300 ml
#barylkakrwi #krwiodawstwo
źródło: comment_1668093816aLpX7tcZ5k5p20h9OaCooe.jpg
PobierzWidzę, że dodajesz wpis ręcznie, następnym razem użyj naszego skryptu: Skrypt
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
@maQus: Konsekwencja tego że są 2 dni wolne i masa ludu się schodzi by jeszcze bardziej przedłużyć sobie długi weekend. Ja dziś pobiłem rekord szybkości obsługi, tak pusto jak dziś to jeszcze w Warszawie w RCKiK nie widziałem żeby było. Kto miał być, był wczoraj.