Aktywne Wpisy
Mrbimbek +879
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
CLOUT_MMA +170
Po raz 4 w ciągu 2 miesięcy iTunes uszkodziło bibliotekę i muszę robić restore a potem wrzucać ręcznie ponad 4000 utworów na telefon. Zgłaszam im ten #!$%@? błąd od iOS 7.0 i itunes 11, teraz mamy 7.0.4 i iTunes 11.1.3.8 i dalej #!$%@? zrobili a liczba tematów z na forach apple zaraz dobije do 70, po ponad 10 stron każdy.
iOS 7 jest cholernie zabugowany, kalendarz gubi miesiące, po przewinięciu w górę od 1916 apka się #!$%@?, jeśli ustawienia się zbugują na ekranie z synchronizacją przez wi-fi to zostaje tylko restore przez DFU bo przez ustawienia za cholerę się tego nie zrobi, odtwarzacz muzyki nie aktualizuje tekstu piosenki po przeskoczeniu na następną i trzeba robić to ręcznie, do tego notorycznie ustawia nowy 'cover flow' w orientacji pionowej, animacje raz działają, raz nie działają, a Jobs ma już chyba rożen włożony do grobu żeby się ciągle nie przewracał jak widzi co tu się #!$%@?. Osoba która dopuściła do upublicznienia tego zabugowanego syfu powinna zostać dyscyplinarnie #!$%@?, z sądowym zakazem pracy w tej branży.
Żałuję, że robiłem update do siódemki, jedna z najgorszych rzeczy jaką może zrobić użytkownik srajfona.
Widać Apple ma gdzieś złotą zasadę "Działa? To #!$%@? nie ruszaj" (・へ・)
#ajfonsrajfon #apple #buldupyjakstaddocupertino