Wpis z mikrobloga

Skończyłem Saints Row: The Third Remastered i to chyba nie jest seria dla mnie.

Historia jest abstrakcyjna i w żadnym wypadku nie jest to minus natomiast sama gra mnie kompletnie nie wciągnęła.
W pewnym momencie zacząłem po prostu przechodzić główne misje jedna i po drugiej i właściwie tyle. Nie byłem w stanie poczuć tego klimatu, samo miasto też w żaden sposób mnie nie zachwyciło.
Nie wiem czy od razu zaczynać IV, spróbować później czy w ogóle dać sobie spokój. To był mój pierwszy kontakt z serią i ogromną ilość ludzi ją zachwalała ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#saintsrow #ps5 #ps4
SpiderFYM - Skończyłem Saints Row: The Third Remastered i to chyba nie jest seria dla...

źródło: comment_1668081127TKNac6nfkOtSJI1hbgXPMv.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SpiderFYM 4 nie zaczynaj bo to nie ma sensu

W tej serii to właśnie trójka była szczytem, jeżeli cię nie kupiła to czwórka która zawiodła fanów raczej nie pomoże.

Zresztą 4 to miało być pierwotnie dlc do trójki ale na siłę rozbudowali to na pełną grę i skończyło się dla mnie słabo.

Ewentualnie można sprawdzić ten najnowszy reboot ale ja dałem sobie narazie spokój.
  • Odpowiedz
@SpiderFYM: Trzecia czesc ogralem 2-3 razy a od 4 odbilem sie po 2godzinach gry. Postac dysponuje supermocami i biegasz ulicami szybciej niz jezdza samochody+ taranujesz wszysyko na swojej drodze, wiec jazda autem tak naprawde jest ci niepotrzebna. Mozna chyba bylo tez bardzo wysoko skakac/latac + inne zdolonsci tez sprawialy, ze sttzelanie z broni przestawalo miec sens.

Ostatnio kupilem Saint Row z 2022 na ps5 za jakies 150zl i tam juz
  • Odpowiedz
@Zielony_Ogr: jest na mojej liście do ogrania, boje się tylko że jak odpalę te później części, które nie są remasterem to się zrażę.
Czy ta seria jest w jakimś stopniu podobna do Sleeping Dogs?
  • Odpowiedz