Aktywne Wpisy

Pixario +290
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +151
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

te zatrważające kilka procent (może) % populacji, które uznaje, że socjalizm i komunizm to spoko alernatywa
czy całe zastępy szefów januszy, którzy mają gdzieś prawa pracowników, najchętniej by nie płacili podatków, landlordów, którzy przerobili mieszkania na chlewy i kasują za to pół
@Ziemniakomat: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie słyszałeś o śmierci głodowej dzięki reformom socjalnym, które zachód zaczął wprowadzać sto lat temu wiedząc co czeka rząd i dobrodziejstwo jak bolszewicy dojdą na zachód. Wtedy sobie duszkom opowiedzą o mocy wolnej ręki i dziełach Rothbarda.
Komunizm marksistowski jest anarchistyczny. Ty piszesz o ZSRR. Do tego z wiarą, że dzisiejsza lewica (piszę o lewicy nieliberalnej, a nie libkach z SLD) szuka innych rozwiązań. To wam czas stanął w
Żyjemy w społeczeństwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)