Wpis z mikrobloga

kapitan lisowski - ocena bohatera. Warto?

Wyskoczył mi ten pan ostatnio w propozycjach YT, przesłuchałem odcinek o rynku węgla i dobrze się tego słucha. Pytanie jak to wygląda pod względem rzetelności informacji, bo przeglądając tematykę wrzucanych filmików, to większość to oczywiście wojna i ukraina, ale jest też troche o Chinach i Xi Pingpongu albo wyborach w usa itp. dlatego liczę mirasy na wasze doświadczenia z tym kanałem, bo szkoda byłoby tracić czas jeśli miałby się to okazać jakiś "janusz" ktory mysli ze zna sie na wszystkim, a tak naprawdę opowiada bajki wyssane z palca.
#bartosiak #wolski #geopolityka
  • 22
  • Odpowiedz
@BenadrylCumbersome: moim zdaniem jego filmy z gośćmi, którzy znają się na wojsku są bardzo ciekawe. Na pewno lepsze niż w0lskiego. Niestety wydaje mi się, że ostatnio trochę mu się odkleja i kręci filmiki o jakiś #!$%@? z lekko szurskimi zapędami. Jego kolegą jest ator i lekkim atorem te filmiki zalatują. W połowie ostatniego przestałem oglądać. Szkoda, bo w temacie wojskowości bardzo przyjemnie się go słuchało, zwłaszcza w duecie z Meissnerem
  • Odpowiedz
@BenadrylCumbersome:
Czasami zalatuje folią, ale ogół kanału jest dobry. Gorąco polecam odcinki z Markiem Meissnerem na temat wojskowości i wojny. Tematy gospodarcze nwm, bo nie znam się dobrze na nich. Krzysztof Wojczal z Michałem Lubiną i Arielem Drabińskim podszkolili go ws. ChRL i mówi jeszcze lepiej niż kiedyś. A po za tym nie popiera ANW ( i dobrze. Ogólnie kanał dobry jest.
  • Odpowiedz
@BenadrylCumbersome: kpt Lisowskiego wypromował Ator, początkowo był typowym ekspertem Atora który gościł na kanale Wideoprezentacje jako ekspert, który wszystko wie lepiej, pieprzył przez godzinę bez tematu przewodniego tworząc content gdzieś pomiędzy wywiadami z kosmitami a filmikami pt. "zaczyna się". Potem Lisowski założył własny kanał. Jak ktoś się pojawia u Atora jako gość, to ja trzymam się na dystans do takiego eksperta.
  • Odpowiedz
@danieldan: o Atorze pierwszy raz usłyszałem dziś, jak wybiło szambo na głównej odnośnie wizyty Wolskiego na jego kanale. Z tego co czytam nie cieszy się najlepszą opinią na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale Lisowskiego content pozytywnie oceniany jest. Dam szansę :)
  • Odpowiedz
@BenadrylCumbersome: lubie jego filmy z markiem meissnerem- nie wiem kim jest, ale z twittera ze ogarnia Osint tweeterowo rusnetowy, wiec przyjemnie sie slucha jak zapodaje info z #ruskimir z rusnetow, cos jak Andromeda TV -tylko ogolne info/ najpopularniejsze ruskie kanaly na telegramie, do tego kanaly ukrainskie
  • Odpowiedz