Aktywne Wpisy
Anonek463 +565
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
tomosano +100
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.2% (921)
- jeszcze jak 15.0% (298)
- Nie 29.0% (578)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (196)
Wyskoczył mi ten pan ostatnio w propozycjach YT, przesłuchałem odcinek o rynku węgla i dobrze się tego słucha. Pytanie jak to wygląda pod względem rzetelności informacji, bo przeglądając tematykę wrzucanych filmików, to większość to oczywiście wojna i ukraina, ale jest też troche o Chinach i Xi Pingpongu albo wyborach w usa itp. dlatego liczę mirasy na wasze doświadczenia z tym kanałem, bo szkoda byłoby tracić czas jeśli miałby się to okazać jakiś "janusz" ktory mysli ze zna sie na wszystkim, a tak naprawdę opowiada bajki wyssane z palca.
#bartosiak #wolski #geopolityka
Czasami zalatuje folią, ale ogół kanału jest dobry. Gorąco polecam odcinki z Markiem Meissnerem na temat wojskowości i wojny. Tematy gospodarcze nwm, bo nie znam się dobrze na nich. Krzysztof Wojczal z Michałem Lubiną i Arielem Drabińskim podszkolili go ws. ChRL i mówi jeszcze lepiej niż kiedyś. A po za tym nie popiera ANW ( i dobrze. Ogólnie kanał dobry jest.
O ile jakoś to argumentuje, a nie gadka typu "ANW gówno, ale nie będę o tym dyskutował, a tak w ogóle Bartosiak #!$%@? i onuca" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W taki sposób
https://youtu.be/uUN7nYBT2A4
Część 1 z 3
Służył w zmechu i dorobił się takiego stopnia oficerskiego
https://youtu.be/87miG-ExJGc
Lisowski musi wrócić do Meissnera, Wojczala i innych ciekawych gości, bo kanał zaraz będzie zbyt nisko jakościowo
Trochę szkoda, że po moim poleceniu kanału trafiła się seria złych odcinków ( ͡° ͜ʖ ͡°)