Wyobraźcie sobie, że w wieku 23 lat nagrywacie światowy hit, który nie nudzi się po latach, staje się ikoną i właściwie twoim spełnieniem artystycznym. A ty dopiero co zaczynasz karierę, niesamowite. Pewnie wielu powie, że sztampowy utwór, ale jednak ciary zawsze mam jak tego słucham
Naprawdę trzeba być totalnym ignorantem muzycznym aby tego nie znać.
Bez jaj. Żeby to jeszcze były jakieś wyżyny rzemiosła muzycznego to mógłbym zrozumieć ale kawałek niczym specjalnym się nie wyróżnia ¯\_(ツ)_/¯ Wykopki są śmieszne, jeden z drugim myśli że cały świat kręci się wokół niego i jego ulubionych piosenek a wiele osób nie śledzi co jest aktualnie na topie i to wcale nie czyni ich ignorantami
The Killers? Mam wrażenie, że ten zespół w Polsce jest kompletnie nieznany, ale to nie jest jedyny taki przypadek, że coś co jest popkulturowym fenomenem w kraju A albo na całym świecie, w kraju B jest nieznane.
Potwierdzam! Akurat w ostatnich latach zacząłem ich dość namiętnie słuchać i zauważyłem że Killersów zna i kocha praktycznie pół świata, a w Polsce albo ktoś ich kompletnie nie zna albo kojarzy dopiero jak
@iErdo: Mi ten utwór kojarzy się z jednym, może #nikogo, ale napiszę. Rok 2013, powrót #kubica do motorsportu, a dokładniej - do rajdów, świetny sezon w #wrc 2, Rajd Akropolu i ten wywiad BBC, gdzie właśnie użyli hitu Odella. Wywiad zgrabnie przeprowadzony przechodzący przez zwycięstwo Kubicy w #f1, wiadomo który wypadek, aż po zaskakująco dobre występy w rajdach. Wywiad nie jest już dostępny na YT przez muzykę, dlatego, jeśli
@luki_98: Stary zrobiłeś mi dzień, weekend, miesiąc i rok a może i w c**j zycia@ od bardzo dawna szukałem tego wywiadu i tego filmiki bo był tak epicki że zawsze miałem prawie łzy w oczach jak go ogladalem jestem mega fanem Kubicy i właśnie bardzo byłem smutny że nigdy więcej nie znajdę tego wywiadu a szukałem jak niczego innego. Jesteś moim wybawca Mirku. Po to jestem na wykopie. DZIEKUJE (⌐
#muzyka #tomodell #spotify
#pdk
Bez jaj. Żeby to jeszcze były jakieś wyżyny rzemiosła muzycznego to mógłbym zrozumieć ale kawałek niczym specjalnym się nie wyróżnia ¯\_(ツ)_/¯ Wykopki są śmieszne, jeden z drugim myśli że cały świat kręci się wokół niego i jego ulubionych piosenek a wiele osób nie śledzi co jest aktualnie na topie i to wcale nie czyni ich ignorantami
Komentarz usunięty przez autora
@smerfoso: Nagly Atak Spawacza nigdy nie wydal takiego albumu. Cos Ci sie odkleilo koles.
@iErdo: Ty masz na mysli kawalek ktory wkleiles pod postem? Serio? xDDDDD
Potwierdzam! Akurat w ostatnich latach zacząłem ich dość namiętnie słuchać i zauważyłem że Killersów zna i kocha praktycznie pół świata, a w Polsce albo ktoś ich kompletnie nie zna albo kojarzy dopiero jak