Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +151
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
źródło: obraz
Pobierz
WielkiNos +226
juleczka w związku małżeńskim poszukuje kolegi do spotkań żeby porozmawiać przy whisky i potańczyć.
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
źródło: temp_file1383769829751241367
Pobierz

![Programowanie p0lek czyli jak media chcą zmienić kobiety w k**wy [GALERIA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2c4328df842d25afa0f184e37c9f941fa3d4f8bc5f514fcaeef7032d087badb8,q80.jpg)

Kilka minut z mlekiem i wentylem, można jeździć, kul kul kul <3
#rowerowyrownik #roadplus #gravel #wykopscottclub
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1667929887hTYIaBuUCHV0zUTbCNLXT5.jpg
Pobierz@AbaddonLincoln: pierwsze zmleczenie, czy wcześniej już jeździłeś?
oczywiście, teraz opona inna, mleko inne, ale dalej tubeless
@PrzekliniakCQ: moja słynna "bomba", którą @pawlos10rs opisywałem XD mleko bryzgające na łydy...
pytam z czystej ciekawości, bo nie miałem nigdy tubelessa i nigdy nie interesowałem się tematem
Np. to, że nie przy każdej awaryjnej sytuacji trzeba cokolwiek robić, na ogół dowiadujesz się po fakcie, że w ogóle była dziura w oponie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ewentualnie odczekujesz swoje, aż się zasklepi i szukasz kompresora/pompujesz tyle o ile ręczną/pompujesz na stacji roweru miejskiego i jedziesz dalej.
Można jeździć na niższym ciśnieniu, w zasadzie jak ostatnio złapałem tę dziurkę, to i tak kilka km przejechałem, bo nie schodzi od razu wszystko co jest w oponie, a nawet w pewnym momencie na dłuższy czas można jechać koło 1 bar :D
Przy samej zmianie dętki, a miałem baaaardzo ciasne opony (niezakładalne wręcz w pojedynkę), może dojść do uszkodzenia nowej, przy zakładaniu na obręcz wszystkiego - tu tego zagrożenia nie ma. Dolewka mleka i wymiana końcówki wentyla była tańsza niż 30 zł,