Aktywne Wpisy
betonoweczolo +209
#wojna #ukraina
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Ostatnie pare tygodni miałem przerwę od tagu. Czy mi się wydaje, czy #!$%@?ło tu onuc jak mrówków? No prawie każdy wpis albo jest wprost pro-rosyjsko-anty-Ukrainski, albo ma taki podtekst, albo ewentualnie w komentarzu jest jakaś odpowiedź z kremlowską narracją pod normalnym wpisem.
Gdzie się podział russiaHateClub? Gdzie rozkład jazdy? Jeszcze 2 miesiące temu takiego syfu tu nie było.
Czego mężczyźni oczekują od kobiet w związku? Chodzi o etap, gdy mieszkają ze sobą, planują ślub bądź dzieci. Nie pytam o takie podstawy jak seks, obiad, posprzątane. Chodzi raczej o to, co to znaczy dla niebieskich "partnerka"? Jakie cechy posiada? Jak się zachowuje, jak rozmawia? Czym jest ta cała "dojrzałość"? Z jakimi problemami powinna umieć sobie radzić? Jakie mieć umiejętności, talenty, wiedzę, zainteresowania?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #seks #zwiazki #pytanie
Dawid powiedział Klaudii, że poprosi Hankę, żeby podeszła do niego, jeśli będzie miała wybór po Klaudii. Mówił, że taka jest największa szansa, żeby Klaudia została, bo wtedy pewnie zawetują wybór Hanki i Klaudia zostanie przy nim sama, a jakby Hanka poszła najpierw do Grześka to mogliby zawetować jej wybór. Niezły ten Dawid, szkoda, że pokazują nam go tylko jako płaczka za Anastazją, bo może nas omijać wiele ciekawych rozkmin.