Wpis z mikrobloga

Ostatnio mam taką koleżankę z #tinder spotykamy się na s--s itp. Pokazywała mi jak wygląda tinder z kobiecej perspektywy. xD Mircy nie róbcie tak. Nie wiem jak bardzo chadem trzeba być, żeby można było wprost zagadać o s--s i żeby to zadziałało.
Na 30 ostatnich par 26 typów wprost zapytało o s--s w ciągu pierwszych 10 wiadomości. Większość zrobiła to w tak obleśny sposób, że od razu to odrzuca. PS. dlaczego prawie każdy facet chwali się długością fiuta albo ilością zaliczonych dziewczyn totalnie niepytany XD?
Od większości typów, nawet takich 8/10 takie teksty odtrącają myślące kobiety. No może jakiś pustak na to poleci, ale też wątpie. Takie teksty są totalnie żenujące, a u większości kobiet nawet jak ktoś jest ładny, przystojny, to i tak taki tekst odtrąca. Kobieta raczej nigdy nie chce się poczuć od początku jak lalka do wyruchania.
Powiem wam, że chyba serio jak się jest obecnie na tinderze normalnym typem to to mega wyróżnia. Nie wyobrażam sobie jak ktoś w ogóle cokolwiek może zaruchać na takie propozycje wprost albo te słabe teksty.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greenbong: synek, życia nie znasz a sie wypowiadasz.Jeśli chcesz szybko zaruchać to od razu piszesz czego chcesz, robisz spam i na jakimś tam % zadziała, po za tym są baby które leca na dickpiki wiec w czym problem.
  • Odpowiedz
@eli_eli_lema_sabachthani: normalnie, starałem się ją poznać. poszliśmy na kawę, posiedzieliśmy godzinę i każdy poszedł w swoją stronę. zwykłe rozmowy o życiu, kto kim jest itp. za 3 dni zaprosiłem do siebie na kolacje, nakarmilem, poszlismy z winem na kanape, tam miziu miziu i s--s. tak zwyczajnie, naturalne poznawanie sie, eskalowanie dotyku itp. po kilku takich spotkaniach dopiero stwierdzilismy oboje, ze nie szukamy zwiazku i fwb nam pasuje, nikt tego z
  • Odpowiedz
@help_me00: i jaki % ci odpowiada xd? jak nie jestes 10/10 to pewnie jedna na sto lasek. moge sie zalozyc ze nawet gdybym stworzyl fejk konto jakiegos chada to w tydzien zadna by sie nie zgodzila na to. a tak jak popisze z typiara ze 2 dni i pojde sie spotkac to jest z 50% szansy ze w ciagu 3 randek bedzie s--s i to do tego fajny s--s, gdzie
  • Odpowiedz
@greenbong: więcej niż jedna na 100, laski są różne i każdy podrywa w taki sposób jaki chce. Pomyśl przez chwile, gdyby tak bezpośredni sposób podrywu nie działał to dlaczego tyle facetów tak robi? Niektórzy chcą chodzić na randki a inni wolą od razu przejść do rzeczy. Szczególnie ci 8/10 nie przejmują sie że twoja kolezanka ich nie wybrała bo mają dużo innych opcji a robią to bo wiedzą dobrze że
  • Odpowiedz
@greenbong: Jakbyś miał takiego typowego czada to miałbyś dużooo więcej otwartych zaproszeń na s--s po paru wiadomościach

Tylko sprawa jest prosta, nie obleśnym tekstem spermiarza
  • Odpowiedz
Na 30 ostatnich par 26 typów wprost zapytało o s--s w ciągu pierwszych 10 wiadomości. Większość zrobiła to w tak obleśny sposób, że od razu to odrzuca. PS. dlaczego prawie każdy facet chwali się długością fiuta albo ilością zaliczonych dziewczyn totalnie niepytany XD?

@greenbong: to tak zwany błąd przeżywalności xD, istnieje duże prawdopodobieństwo że faceci którzy są w jej parach należą do top X% najlepiej wyglądających facetów. W takim przypadku
  • Odpowiedz
Jak przeczytałem o przekazywaniu informacji loszce odnośnie wielkośći kutacha to mi się przypomniał pewien zacny użytkownik wykopu. Prymitywne. Wątpie, że wiele mężczyzn informuje kobietę z b---y o tym, że ma ogromnego i czy się z nim umówi. Siejesz fake newsy. Aż tak nisko ludzie nie upadają... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz