Aktywne Wpisy
Plonacawyplata +580
Za radą Mireczka @Smarek37 będę publikował co jakiś czas postępy z budowy domu w #kanada pod tagiem #plonacabuduje . Zainteresowanych zapraszam do obserwowania.
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
Od czego chciałbym zacząć to może od tego żeby opowiedzieć w skrócie jak tu się znaleźliśmy, dlaczego Kanada i jak wygląda tutaj życie.
Nasza przygoda zaczęła się jakoś na początku 2021, żona dużo mówiła o wyjeździe, ja do tego jakoś sceptycznie podchodziłem i zbyt mocno nie angażowałem się w
blackghost +321
Te krótkie pobyty i powroty do domu rodzinnego są mega dziwne.
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Chcesz przyjechać i odpocząć ale chwila i zaraz musisz odjezdzać z ta pustka w sercu.
Widzisz że rodzice coraz starsi i zauwazasz że mama mam więcej siwych wlosów a tato mniej siły. Dziadków już dawno nie ma.
No i niby jesteś u siebie ale już tak nie do końca. Znasz każdy zakamarek i kąt ale masz świadomość że najlepsze czasy beztroskiego
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Martyna to ładna buźka i pozornie ideał. Jest bardzo sprytna i czyta Dahmera jak otwartą książkę (to taki typ laski, który Cię cały czas analizuje, różne mind games, a potem Cie kompletnie zniszczy - przerabiałem podobny temat z laską, która mi uderzająco przypomina Martynę, bez kitu, wypisz wymaluj - imo najtrudniejszy typ dziewczyny), wie, że ma go rozpracowanego i ich randka była wtedy wręcz poniżająca.
Z tą drugą teraz podobnie, laska się patrzy i po prostu śmieje się z niego. Do czego zmierzam? Ma w tym wszystkim chłop trochę pecha - Kasia od chada, czy Ada i Sylwia od Wąskiego jakoś wprowadziłyby inną atmosferę i więcej empatii. Dahmer też by się rozluźnił, może by mu wyjaśniły co i jak, bo widać, że jest pogubiony i tylko przed całą Polską się pogrąża, a sami byście nie byli w sosie jakbyście mieli telewizje i 2 żmije na chacie, które mają z tego wszystkiego beke.
#rolnikszukazony
Komentarz usunięty przez autora
Dahmer sam przyznał, że rozmowy z Martyną w cztery oczy są ok, drętwo robi się dopiero jak gadają we trójkę. Czemu tak to wygląda? Nie bardzo wiadomo. W każdym razie Martyna próbowała go jakoś tam rozkręcić, jednak ona sama ma raczej introwertyczne usposobienie a Mati nie emanuje zbyt pozytywną energię więc efekty są jakie są.
Druga sprawa to ten dziwaczny wątek kóz. Martyna już na wstępie poinformowała Matiego, że z
@abandon
Myślę, że tam żadna strona nie jest bez winy. Niestety doszło to do takiego punktu, że ciężko już to wszystko naprawić i nie będzie z tego niczego dobrego.
@Rzewliwy_wykolejeniec: albo laski od Mateusza zaczęłyby się inaczej u wąskiego czy chada;)
Wina nigdy nie jest tylko po jednej stronie, jednak w tym przypadku uważam, że to jednak on wprowadza stypę, ma którą reagują dziewczyny. Kasia czy Ada u niego mogłaby zachowywać się bardzo podobnie.
Laski szybko
Uważam tak jak Ty. Przecież wyraźnie było widać, że dziewczyny przyjechały do Mateusza w bardzo dobrych nastrojach, uśmiechnięte, życzliwe. A potem stały się wycofane, wystraszone, ostrożne. Jeszcze później rozluźniły się i widać że przestały go traktować poważnie. Wniosek: to on stworzył problem. Wg mnie po ich przyjeździe zaczął się zachowywać w dziwny sposób, czym zraził i przestraszył dziewczyny. Z czasem zauważyły że to nieszkodliwa mimoza, która więcej szczeka niż gryzie,