Wpis z mikrobloga

Też macie takie coś, że jesteście już tym wszystkim zmęczeni i chcecie żeby to się skończyło, ale sami z siebie nie przestaniecie śledzić, bo już zbyt dużo czasu na to poświęciliście żeby nie poznać finału? :)
ciekawe czy to wariant klątwy warmińskiej, czy coś osobnego
#kononowicz #patostreamy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DreczycielChoroszczanski: miałem tak więc przerzuciłem się na skróty Beatki. Ale one też w pewnym momencie zaczęły męczyć (to akurat wina konioczłeka a nie jej) i teraz tylko lurkuję największe inby wspomniane czy to na wydupie czy kingowym kanale czy messim. Też polecam.
  • Odpowiedz
@DreczycielChoroszczanski: ja już wszystko co ma związek ze Sławkiem przestałem śledzić. Mlecznego to nie oglądam już prawie pół roku. Nieraz włączę na chwilę i łapię się za głowę jakim gównem stała się szkolna. A byłem widzem od samego początku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DreczycielChoroszczanski: Za czasów Fiodora i Menela oglądałem znacznie więcej, ale odkąd pojawił się centaur i jego świta to nie poświęcam szkolnej więcej niż 30 minut dziennie. (Łącznie z tagiem). Wyjątkiem są jakieś ciekawie wydarzenia to staram się śledzić trochę dokładniej.
  • Odpowiedz
Ja też tylko na to czekam, a na tym Mlecznym syfie chyba jeszcze nigdy nic nie obejrzałem, szczerze to w ogóle nie oglądam szkolnej oprócz tego co czasem wrzuci Olo, Podjeżdżano, King.
  • Odpowiedz