Wpis z mikrobloga

Konto założone jakieś 50 miny temu i już taki wynik.
W opisie mam napisane ze jestem trans.
Widełki wiekowe ustawiłam na 28-37 a zakres km do 100 km.
Ciekawe ilu z tych kawalerów nie doczytali tego. Póki co napisało do mnie 2 panów jeden zagraniczniak i drugi co chyba nie do końca wie o co chodzi z #transseksualizm i mówi ze wymasuje mi muszelke. Jak mu napisałam ze raczej penisa a nie muszelke to typ ma mocne rozkminy teraz ale jak to tak.
Ciekawe co jeszcze mnie spotka
#tinder #randkujzwykopem #randki #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw
Kicia69 - Konto założone jakieś 50 miny temu i już taki wynik. 
W opisie mam napisane...

źródło: comment_1667850660cVJtqRCmjjZNlw3vneG7yy.jpg

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kicia69: Po co im piszesz upfront że jestes ts, popisz więcej z jakimś co ci się bardziej spodoba idź na randkę. Jak go bardziej przywiążesz i będziecie się bardziej dogadywać to wtedy większa szansa że cię zaakceptuje. O tym mów na drugiej albo 3 randce, najważniejsze żeby to było przed zbliżeniem. Poza tym uważaj bo #!$%@? mogą reportować i ci konto spadnie.
  • Odpowiedz
@UrQueen21: ja pier... ta normalnie dobra rada! a jak później jakis desperat po 3 randkach który był krok od sznura i już myślał że dostał życiową szansę i sobie życie ułoży a jednak zostanie oszukany i zabije opa z frustracji to napiszesz komentarz że "przykra sprawa"
  • Odpowiedz
Ehh… ( ͡° ʖ̯ ͡°) i tak po kolejnych wiadomościach jakie dostaje uważam ze dalej będę skazana na samotność

@Kicia69: ehh.... w tym momencie 50 pw od wykopkow, ehhhhhhhhh ta samotnosc ehhh
  • Odpowiedz