Konto założone jakieś 50 miny temu i już taki wynik. W opisie mam napisane ze jestem trans. Widełki wiekowe ustawiłam na 28-37 a zakres km do 100 km. Ciekawe ilu z tych kawalerów nie doczytali tego. Póki co napisało do mnie 2 panów jeden zagraniczniak i drugi co chyba nie do końca wie o co chodzi z #transseksualizm i mówi ze wymasuje mi muszelke. Jak mu napisałam ze raczej penisa a nie muszelke to typ ma mocne rozkminy teraz ale jak to tak. Ciekawe co jeszcze mnie spotka #tinder #randkujzwykopem #randki #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw
@Kicia69: Po co im piszesz upfront że jestes ts, popisz więcej z jakimś co ci się bardziej spodoba idź na randkę. Jak go bardziej przywiążesz i będziecie się bardziej dogadywać to wtedy większa szansa że cię zaakceptuje. O tym mów na drugiej albo 3 randce, najważniejsze żeby to było przed zbliżeniem. Poza tym uważaj bo #!$%@? mogą reportować i ci konto spadnie.
@UrQueen21: ja pier... ta normalnie dobra rada! a jak później jakis desperat po 3 randkach który był krok od sznura i już myślał że dostał życiową szansę i sobie życie ułoży a jednak zostanie oszukany i zabije opa z frustracji to napiszesz komentarz że "przykra sprawa"
@Kapitan_dpa: Oszukany frustrat nmg XD, dlatego się mówi o tym w miejscach publicznych lol. Poza tym 2 czy 3 randki to nie jest dużo i napisałam że przed zbliżeniem.
W opisie mam napisane ze jestem trans.
Widełki wiekowe ustawiłam na 28-37 a zakres km do 100 km.
Ciekawe ilu z tych kawalerów nie doczytali tego. Póki co napisało do mnie 2 panów jeden zagraniczniak i drugi co chyba nie do końca wie o co chodzi z #transseksualizm i mówi ze wymasuje mi muszelke. Jak mu napisałam ze raczej penisa a nie muszelke to typ ma mocne rozkminy teraz ale jak to tak.
Ciekawe co jeszcze mnie spotka
#tinder #randkujzwykopem #randki #rozowepaski #niebieskiepaski #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Kicia69: ehh.... w tym momencie 50 pw od wykopkow, ehhhhhhhhh ta samotnosc ehhh