Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +492
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +136
#powodz Serce pęka
Co da lepszy efekt - nowe zaciski czy tarcze? Nie chce upgradować obu komponentów.
#rower #szosa #fitness
EDIT: W sensie, jeżeli klocki są nowe :)
Druga opcja jest taka, zeby wsadzić tarcze do piekarnika z grzaniem na max i je przepalić bo może tłuste są.
@HowHigh: spoko, mam profesjonalny odtłuszczacz do tarcz, sproboje.
A ty masz problem z tarczami? Masz coś zjepsute.
Kurde, czytam ten wykop ale cały czas mnie zaskakuje, chociaż wiesz co mu proponujesz?
@HowHigh:
Napisz normalnie, że masz słabe rączki i masz problem nacisnąć z odpowiednią siłą ( ͡º ͜ʖ͡º)
No chyba, że tak jak już napisano, coś sknocone z montażem.
@HowHigh: Naprawę chcesz poprawiać obróbkę cieplną po producencie w tak kluczowym elemencie roweru?