Aktywne Wpisy
MarianJanusz +15
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
eaxata +68
Nie piję prawie od miesiąca i dzisiaj mało brakowało, a bym się #!$%@?ł, ale jednak walka nadal trwa. Nawet browary kupiłem już, ale stało się coś, co mnie odwiodło od tego pomysłu. Mianowicie spotkałem starego znajomego, który mi powiedział, że widać i słychać po mnie, że przestałem pić. A nigdy wcześniej z nim nie gadałem ani o tym że chleję, ani o tym że zamierzam przestać, ani o tym że przestałem. Wychodzi
Czemu dopiero teraz taki tag odkryłem? W tym roku już mam ponad 1000km zarejestrowanych na piechotę, wiec na pewno tutaj bym się aktywnie udzielał. Ale dobra, czas na rezultaty. Oto dystanse zrobione w niedawnym czasie.
Najbardziej z nich jestem zadowolony ze spaceru po Górkach w tamten weekend. Nie dość, że świetna pogoda, to świetne widoki i od strony czeskiej mała ilość ludzi - co w górach ma dla mnie bardzo duże znaczenie. Szkoda, że nikogo nie udało mi się zwerbować na tą traskę, ale wśród osób, z którymi rozmawiam jestem dobrze znany z tego typu tras i mało odnajduję chętnych na wspólne wojaże ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dla mnie trasa na cały dzień zaczyna się dopiero od 8+km, inaczej czuję po prostu duży niedosyt. Plus po prostu lubię chodzić, co poradzę?
ps. Zdjęcie w załączniku ciężko było wybrać z uwagi na ogrom aktywności, ale najbardziej do mnie przemówiło. Przedstawia ono piękną ubiegłoroczną jesień w pełnej krasie
ps2. Jakich tagów używać? Jest jakiś uniwersalny tag oprócz tytułowego?
ps3. I czy tag #kwadraty tutaj pasuje, jeżeli na piechotę też mogę zdobyć nowy kwadrat? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#ksiezycowyspacer #chodzenie #chodznaspacer #ruszmirko #ruszwykop #chodzzwykopem
Skrypt | Statystyki