Aktywne Wpisy
mango2018 +112
Mam nadzieję, że cała ta akcja z #poznan przyczyni się do zaostrzenia prawa do posiadania #bron
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Jasno i wyraźnie widać, że obecny system nie działa, a pozwolenia wydawane są pochopnie.
Miejsce broni jest na strzelnicy i poza służbami powinien być kategoryczny zakaz posiadania broni.
Również do celów sportowych i myśliwskich.
Chcesz sobie postrzelać, idziesz na strzelnice, pożyczasz broń, strzelasz, zdajesz i wychodzisz.
Żadnej broni w domu czy na ulicy.
#takaprawda #przemyslenia
Dziewczyny mi nie zal bo w 2021 roku przezylem wieksza tragedie niz ona teraz. Ale z kolei mniejsza niz bycie zamordowanym wiec zal mi jej narzeczonego bo na pewno chcial zyc. A zabojca jak sie meczyl psychicznie to mogl sam z soba skonczyc nawet na jej oczach jesli chcial bez pociagania ze soba do grobu innego typa.
#poznan
#poznan
#covid19 #koronawirus #januszebiznesu #gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Sebastix: Bo to było w 2020 więc 2 lata temu?
@Sebastix: Co?
@Sebastix: Nie wiem czemu używasz formy
Komentarz usunięty przez autora
@Skrobaczka2: Wiem, niemniej ja bez bólu dentysty unikam.
Mi się jeszcze nie zdarzyło dzwonić pilnie, jak bolało to ze środkami przeciwbólowymi przeżyłem do dnia wizyty.