Aktywne Wpisy
mirko_anonim +165
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
Wiecie co? Wypisuje się z tego wyścigu szczurów o klitkę 40m w wojewódzkim za prawie milion. Patrząc na ceny w Warszawie doszłam do wniosku, że nie potrzebuję do szczęścia tego wspaniałego, zatłoczonego miasta i wynoszę się do domku pod lasem na Roztoczu. Pakuję cały mandzur, sprzęt do pracy i w cenie kawalerki 18m w Warszawie będę miała dom z ogrodem i kawałek działki. Dzieci nie mam i mieć nie
koala667 +130
#pytanie #pracbaza #szukampracy #policja
@PanNieznanypl Najwięcej do powiedzenia mają wykopki, które nie mają pojęcia jak wygląda praca w Policji. W sumie jak większość obywateli, która funkcjonuje na zasadzie "nie wiem, ale się wypowiem".
@Nanuno: na twoje nieszczęście jako że mam trochę pieniędzy to obracam się w trochę lepszym środowisku i znam temat spraw przeciwko policjantom i to z tych głośnych. tak jest jak znasz odpowiednich prawników.
Widzę że masz bardzo poważne problem ze zrozumieniem jak ocenia się organizację. Nie
@Nanuno: to weź powiedz że nie masz pojęcia o tych sprawach a nie sprzedajesz mi tu swoje pierdu pierdu. Ja kisnę z tego jak część policjantów się zachowuje bo dokłądnie wiem co było i jak i to nie z mediów. No ale losowy typek z wypku se coś może .
Piszę byle jak bo nie przywiązuję do twoich wypocin wielkiej wagi więc nawet się nie staram.
@Nanuno: mieliśmy podczas pandemii przykład(że policja egzekwuje coś co jest nie zgodne z prawem). Z reszta nic nowego policjanci często nie znają prawa(własnie jednego uczę prawa na jego własnym przykładzie) bo to nie