Aktywne Wpisy
JoMaHaa +425
Mirki, co to się to ja nie...
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
Robię na sortowni w #inpost patrzę po taśmie jedzie paczka z napisem, że w środku jest bomba, no to ja taśma stop, wciskam ROP caly obsrany juz jestem, bo to na tych tasmach sie ciagle paczki obijają, całą hale ewakuujemy, dzwonie na bagiety, szybko przyjechali saperzy z tym swoim robocikiem, otwierają to a tam skarpety i Merci...
Teraz bagiety szukają tego śmieszka plus dyrektor kontaktuje
robert5502 +303
Rosjanie i Białorusini będą mogli startować na olimpiadzie w Paryżu. Czeski magazyn Reflex proponuje takie stroje.
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#wojna #czechy #rosja #ukraina #ciekawostki #bekazpodludzi #sport
#gdansk #parkowanie #inpost
Setki paczek do rozwiezienia dziennie przeszkadzają.
@Uzytkownik_awaryjny: Już o tym pisałem. Jeśli pracodawca nakłada na niego zbyt dużo obowiązków to po prostu nie będzie w stanie się z tym uporać i to już kwestia pomiędzy nim, a pracodawcą i nijak ma się do parkowania na chodniku, bo tego akurat nie musi, a nawet nie może
I to chyba naturalne, że niszczenie wspólnej własności przeszkadza, a nie "jeśli" - wspólne nie znaczy niczyje
Znowu muszę się powtarzać i cytować samego siebie, bo nic nowego nie powiedziałeś:
Walka wykopka z korporacja odcinek 2137
Daj ludziom wykonywać swoją pracę na warunkach jakie mają
Jeśli umowa pomiędzy pracownikiem, a pracodawcą jest niemożliwa do wykonania, to problem pomiędzy tymi dwoma i nijak nie wpływa na to czy kierowca może czy nie może niszczyć chodnik i trawnik
@Uzytkownik_awaryjny: A to jest do mnie? Bo mnie nie oznaczasz.
Obowiązkiem pracownika nie jest niszczenie mienia, podałem inny przykład w którym dostajesz polecenie niemożliwe do wykonania legalnymi sposobami, tak samo jak ten o którym rozmawiamy i jasnym jest, że oznacza to, że takiego polecenia nie wykonasz, bo nie masz jak, a nie
@Uzytkownik_awaryjny: Bo to on, a nie ja dostaje polecenia niemożliwe do wykonania w sposób legalny. Bo to on ma przeświadczenie, że musi coś niszczyć, żeby wyrobić się w czasie
A jakie to ma znaczeni w tej sytuacji? Brak