Wpis z mikrobloga

EDIT:

XDDD wchodzę na Weszło i widzę artykuł o nowych koszulkach Wisły. Klikam i widzę to zdjęcie xDDDD Kto wgl dał akcept, żeby taki paszkwil pojawił się w Internecie? XDDDDD Nie wiem co gorsze, ta fota, czy planing contentu xD

W treści został zembedowany post z TT Wisły (w komentarzu) i na tamtej fotografii koszulki wyglądają już o wiele lepiej, biała jest świetna.

P.S. Przyjrzyjcie się grafice z komentarza, w kilku miejscach widać mocne fotoszopowanie xdddd bęben Urygi to jedno (musiałem aż sprawdzić kto to, bo nie pamiętałem z twarzy xD), ale najlepsza jest prawa dłoń Łasickiego xdddddd

#wislakrakow #mecz #pilkanozna #pierwszaligastylzycia #koszulkipilkarskie #weszlo
Matioz - EDIT: 
SPOILER

XDDD wchodzę na Weszło i widzę artykuł o nowych koszulkach W...

źródło: comment_1667556684DX4e5JyfRZvYzmIWaRn58f.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Matioz imo cień ręki który się zlał, powodem studyjne silne światło. Świat na prawdę widział gorsze rzeczy xD a nie oszukujmy się topką światową wizerunkowo to nie jesteśmy także i eksperci są na adekwatnym poziomie. Myślę że są ważniejsze rzeczy do przejmowania się :)
  • Odpowiedz
  • 0
@StrasznyJanusz: Moim zdaniem to ewidentnie maska, ale nie jestem grafikiem, niech się jakiś wypowie xD właśnie rzeczy marketingowe to jest rzecz, która można poprawić, w przeciwieństwie do umiejętności zarządzania Brata xd
  • Odpowiedz