Aktywne Wpisy

aa-alkus-80 +14
#alkoholizm
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet
No to o mnie: 44 lat skończone, kawaler, który nigdy nie myślał o zakładaniu rodziny, bo to odpowiedzialność i nerwy. Przez to brak dzieci. Z rodziny tylko siostra, rodzice poumierali. Brak znajomych, kolegów, bo charakter nieufności no i w moim wieku już mają rodziny. Żadnych sportów zespołowych.
Zawsze lekka praca biurowa (porzucona przez niechęć do obrabiajacych d--y, że ktoś żyje inaczej. Własny duży kwadrat i oszczędności. Kilka lat #neet
źródło: temp_file7912151192958540183
Pobierz

#pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: comment_1667498670N4LMHYnkMOmwBtsPbMqBUx.jpg
Pobierz@choochoomotherfucker: aż mi ten Movember przypomniał jedną różową co tu kiedyś regularnie dawała wpisy do facetów żeby się badali, rak prostaty, te sprawy, generalnie taka pro-man, ale raz ośmieliła się skrytykować coś męskiego i wylało się na nią wiadro gówn xD Wykopki takie są, tacy są oni.
@skitarii: No mogli, mogli to wszystko ująć inaczej, żeby nie wyszło tak niefortunnie, to już chyba zostało ustalone w tym wątku.
Nie wiem co oni oczekują. Najpierw zachęcają kobiety do obejmowania stanowisk w ryzykownych zawodach a potem zdziwienie ze z roku na roku ginie więcej kobiet dziennikarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sidhellfire: z tego co pisał @bn1776 to w 2021 zginęły dwie dziennikarki mniej a nie więcej. Czyli jest coraz lepiej. Po prostu zginęło mniej osób ogółem.
@Krogan: w 2021 zginęło 2 więcej niz
Ale nie jest z tobą też dobrze, skoro trzeba ci tłumaczyć cośtakiego XD