Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +206
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +19
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

A po co mi coś na hamowanie łaknienia?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja to się bardziej boję o brak apetytu bo każde jedzenie poza pracą było z piciem. I jedzenie mi się z piciem kojarzy.
Będę musiał odstawić wszystko co lubię czyli kwaśne ostre i pomidorowe i jeść co do wódki mi nie pasuje czyli nabiał i warzywa. Kefir pije na florę.
Ja to do restauracji wbijalem brałem danie i od razu 8 kieliszków na stół. A czasem się domawialo jak dobrze
Jak był koromawirus to sobie wziąłem el4 od psychiatry na telefon powiedziałem że lęki i alko to mi przepisała to relanium ale nie wykupilem. Potem przedluzalem zwolnienie ciągle przez telefon więc mnie nawet nie widziała i klamalem że nie pije. Kazała się na aa zapisać ale olalem bo nie przestawalem wcale. Minęło już parę lat od ostatniej konsultacji bo przerwalem jak już przestałem brać el4 no
@aa-alkus-80: Zrób żeby zobaczyć jak bardzo w dupie jesteś. Może się trochę ockniesz. I potem będzie punkt odniesienia jak to się poprawia po abstynencji.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file7167635722715952612
Pobierzźródło: temp_file2730776514172788655
Pobierz