Wpis z mikrobloga

• 0
@cherry_tomato
Ja to się bardziej boję o brak apetytu bo każde jedzenie poza pracą było z piciem. I jedzenie mi się z piciem kojarzy.
Będę musiał odstawić wszystko co lubię czyli kwaśne ostre i pomidorowe i jeść co do wódki mi nie pasuje czyli nabiał i warzywa. Kefir pije na florę.
Ja to do restauracji wbijalem brałem danie i od razu 8 kieliszków na stół. A czasem się domawialo jak dobrze
  • Odpowiedz
@aa-alkus-80: no to jak alko zacznie puszczać to grubo będzie, przygotuj się jednak że te rolki będą potrzebne, Gaba zacznie się buntować i rollecoaster emocjonalny wjedzie
  • Odpowiedz
  • 0
@drakan8 jakie rolki? Jaka gaba?
Jak był koromawirus to sobie wziąłem el4 od psychiatry na telefon powiedziałem że lęki i alko to mi przepisała to relanium ale nie wykupilem. Potem przedluzalem zwolnienie ciągle przez telefon więc mnie nawet nie widziała i klamalem że nie pije. Kazała się na aa zapisać ale olalem bo nie przestawalem wcale. Minęło już parę lat od ostatniej konsultacji bo przerwalem jak już przestałem brać el4 no
  • Odpowiedz
Teraz od razu robić badania to bez sensu bo wiadomo że wyjdą fatalnie

@aa-alkus-80: Zrób żeby zobaczyć jak bardzo w dupie jesteś. Może się trochę ockniesz. I potem będzie punkt odniesienia jak to się poprawia po abstynencji.
  • Odpowiedz
  • 0
@drakan8 ziółko se będę popalal. To mi nie niszczy organizmu. Tylko mnie to zioło nakreca A nie uspokaja. Mogę pół nocy palić i kminić pomysły. Nie mogę spać po tym. To wstaje i znów lufka. Ja to nazywam styl palenia sportowy. Nie mogę skretow bo nie toleruje tytoniu od razu rzygac się chce ani nawet tego posmaku bibułki
  • Odpowiedz