Aktywne Wpisy
mirko_anonim +81
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
kacper3355 +23
Cześć Mirasy,
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
Przychodzę do Was z nietypową sprawą. Mój dobry kumpel, programista, z którym dużo współpracowałem, ma obecnie bardzo ciężką sytuację życiową – od dawna nie może znaleźć stałej roboty, jest tak źle, że wraz z dziewczyną muszą się wyprowadzić do jego rodzinnego domu, a w dodatku zamknąć przytułek dla zwierząt, który od dawna razem prowadzili.
Oni sami prawie nie mają z czego żyć, a tu jeszcze utrzymać przytułek – ludzie wpłacają
#bekazprawakow #bekazpodludzi #ukraina #konfederacja #szury #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jegwan: więc won za Don onuco
Absolutnie nie, jestem patriotką, która marzy o tym, aby Polska miała przyjazne relacje z sąsiadami. Przed wojną nawet Rosja mi nie przeszkadzała.
Fajnie, że w końcu przyznałeś po której stronie jesteś.
Komentarz usunięty przez moderatora
I widzę, że sojusz z innymi, zwłaszcza sąsiadującymi państwami jest bardzo korzystny dla Polski.
co sie zmieniło oprócz wytycznych z centrali?
@Jegwan: no to zdecydowali bencwale, że nie chcą idiotki nauczycielki, to o co chodzi?
Czy tylko braun ma legitymacje decydować jak ma wyglądać życie w Polsce?
Nie za narodowość
Nawet nie za ich roszczeniowość
Za to, że my pół roku po inwazji dalej ich utrzymujemy i dajemy pierwszeństwo we wszystkim
A nie oszukujmy się, z Ukrainy uciekli Ci bogatsi, którzy w sporej części daliby sobie radę bez tych cyrków, biedota siedzi po piwnicach w Charkowie
Co za państwo, 2 lata cyrku covidowego, terax cyrk
w interesie Polski jest kolejne 535,18 km granicy z wrogo nastawionym krajem, który próbuje wojna odbudowywać swoje dawne strefy wpływów?
otwiera się brama która była zamknięta od czasów jagielonów, ale wiadomo mamy sie ustawić w kolejce i pozwolić ruskim zrobić swoje
@Jegwan: a kto tak stwierdził? Braun? Tylko ten który ma legitymacje by oceniać co jest patriotyczne i zdroworozsądkowe?
To jednak Polacy mogą decydować o swoim kraju czy mogą decydować tylko w granicach wyznaczonych i zaakceptowanych przez Brauna?
Widzisz już swoje #!$%@??
Osobiście nie lubię ukraińców, #!$%@? mnie ich sposób bycia i też się ich chętnie pozbędę po wojnie ale waszego #!$%@? zaakceptować się nie da bo