Wpis z mikrobloga

Jak dla mnie, to Angelika powinna wygrać ten program. Nie każdy może z nią się zgadzać, czy Dejvem, ale to jedyna para która ma jakieś "uczucia", coś tam próbuje robić xD w sumie dobrze. Jedyna realna para.
#hotelparadise
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hogataa26: Z całą sympatią, ostatnio mocno zachwianą, do Moniki wolałabym, gdyby Lysyn i Andżela wygrali. To mocna para, która nie stylizuje się na przyjaciół i ciągle rozwijającą się relacje. Monika będąc z Mikołajem nie zasługuje na wygraną.
  • Odpowiedz
  • 14
@Hogataa26 widzę tylko dwie opcje:
- Dave i Angelika
- Dawid i Marek, bo to romantyczna historia.

El Presidente w kolejnym sezonie zastępuje El Dupsi. Wentyl śpiewa piosenkę o wielkiej miłości w raju.
  • Odpowiedz
@Hogataa26: oni są jak Nana z tym wielkoludem z IV edycji. Caly czas pod ochronką produkcji. Wszystko idzie im leciutko i bezproblemowo. Pewni swego momentami. Nie koniecznie trawia innych czy chetnie by niektórych wyrąbali, ale sie maskują. Szczególnie Angela. Za to nawet ją podziwiam w Angeli, bo trzeba mieć mocne zacięcie zeby az tak potrafić sie maskować i wzbudzać zaufanie.
  • Odpowiedz
@mykawz300: racja, na to wyglada. Musi mieć charakterek. kipman az nie wytrzamal i napisal o "kure...kiej mentalności". " Ja w szoku to czytając. Ps. Aż się dziwie, ze początkowo mnie zmylila śmieszkowaniem i takim luzackim podejściem no ale szybko jest status zmienil sie ze smieszna na straszna.
  • Odpowiedz
@mykawz300: Angela to taka nie pomyłka co największe roszczarowanie sezonu. Zacytuje wiekowego sąsiada, ktory mawia "obłuda, obłuda i jeszcze raz obłuda"! Tak ją podsumuję!
  • Odpowiedz
@Vasteras: też tak ich teraz odbieram, mocna relacja, lubiani prawie przez wszystkich, wczesniej liczyłam, ze beda w finale ale po odpałach Dejva i teraz po knuciu Ążeli, bedzie szampan jak ktoś ich odpuli przed finalem ( ʖ̯)
Wcześniej ktoś pisał o nich, że taka piękna relacja, że ona wcale sie go nie boi XD no chyba jednak nie... jeszcze jest gotowa poświęcić ta relacje,
  • Odpowiedz