Hej miraski, może ma ktoś ochotę na #piwowlublinie #lublin pogoda raczej barowa więc można by się spotkać w jakimś lokalu. Myślałem o piątku ale ewentualnie w sumie sobota też może być ( ͡º͜ʖ͡º)
@szaman136: Dzięki za zawołanie. W Lublinie bywam okazjonalnie, ale może uda się zsynchronizować terminy. Z przyjemnością napiję się i poznam skład.( ͡°͜ʖ͡°)
Ludzie, ja idę zaraz do dentysty po nieprzespanej nocce, więc jak wrócę to lecę do śpiulkolotu i nie ma mnie conajmniej dobę xD Niestety nie tym razem :)
@szaman136: Nie znalazłem kierowcy na dzisiejsze spotkanie - mam 130 km. Przekazuję pozdrowienia całej grupie i może następnym razem uda się spotkać i poznać.
Cześć, jesteście zainteresowani AMA wykładowcy na uczelni wyższej? Jestem dwudziestoparoletnim nauczycielem akademickim (do 30 r.ż. jeszcze dość daleko :)) i chętnie odpowiem na Wasze pytania :) #ama #studia #nauka #edukacja #uczelnia
@Achajos @Dyspenseria @Antybristler @Bardzo_Suabe_Rymy @CzarnyFlamaster @DobrzeiSmacznie @DotykProboszcza @Fako @Fingolfin @Gorion103 @GrubyKapitan @Laggger97 @Magnolia-Fan @MordorIsCalling @Nighthuntero @NonOmnisMoriar @PauloProElo @Pitorro88 @Shit_happens @ZenonZawodowiec @akNe @bartolama @beteg @ciezka_rozkmina @cypisek84 @dankosa @dupajasio69 @ezkatka @kaemka @kwark_powabny @mannoroth @monox12 @pisuardessa @ririsu12 @roster1 @rzeznia22 @szaman136 @wcaleniepchamsiewmultikonto @Kurama @powsinogaszszlaja @Rave_77 @miodnik @lublinnmk @progressive @Ukryta_mucha @podle_insynuacje @funkcyjka @Fingolfin
@Fingolfin @funkcyjka @wcaleniepchamsiewmultikonto @progressive @cypisek84 @monox12 @roster1 @ririsu12 @Antybristler @Fako @dupajasio69 @Gorion103 @Shit_happens @kwark_powabny
Więcej już nie pamiętam, może kogoś jeszcze dałoby się dopisać.
Z przyjemnością napiję się i poznam skład.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Ukryta_mucha
@Zakretka21
@kwark_powabny
@powsinogaszszlaja
@beteg
@szaman136
@Rave_77
To niech reszta zadecyduje: 17 w Lulu czy 19 w Astorii. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie tym razem :)
Dobra żeby ustalić ostatecznie zróbmy głosowanie w komentarzach na godzinę oraz miejsce, bo zaraz się zrobią dwa wykoppiwa bo nie będzie wiadomo gdzie xD
Plusujcie komentarze z miejscem oraz godziną
Dobra myślę że już mogę ogłosić wyniki:
A więc spotykamy się w Astorii o godzinie 19, czyli za 3 godziny, także proszę powoli się szykować i wziąć ze sobą dobry humor ( ͡º ͜ʖ͡º)
@funkcyjka: Możesz przyjść na North Fisha ze mną i @Rave_77 po 17. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przekazuję pozdrowienia całej grupie i może następnym razem uda się spotkać i poznać.