Wpis z mikrobloga

@michal556: Znaczy retencja spermy coś tam daje, dlatego też zawodnicy MMA, boxu itd itp nie ruchają się przed walką aby być jak najbardziej pobudzony. No i generalnie to też zależy jak często walisz gruchę, bo jak codziennie to kiepsko.
  • Odpowiedz
@michal556: ze swoich prywatnych.obserwacji to napewno.na plus wiecej energi lepsze skupiene i mozg jakby lepiej pracuje generalnie polecam ale najlepsze rezultaty bedziesz miec jak dolaczysz do tego diete
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak stężenie serum rosnie między 6 a 8 dniem bez masturbacji, później, jeśli kon nie zwalony, stężenie spada poniżej średniego poziomu i sukcesywnie acz nieznacznie maleje z czasem, dlatego to mit
  • Odpowiedz
@michal556: Normalna czynność fizjologiczna jak nie lubisz to nie wal jak lubisz to wal.
W obydwu przypadkach nic się znacząco nie zmienia jak nie wale to mnie bardziej do kobiet ciągnie, nawet czasem staje jak kobite dobra widzę, a jak se zwale to mam bardziej spokój na głowie więc lepiej walić.
  • Odpowiedz
@MrocznyZiemniak: Z tymi zawodnikami MMA to była jedna wielka ściema z tym że miesiąc przed walką nie ruchają i niby lepiej im idzie. Teraz nawet się im zaleca żeby minimum tydzień przed walką ruchali. Żadnych magicznych mocy nie masz od nieruchania/niefapania ale jeżeli jesteś uzależniony to nnn pomoże. Ja sam jestem bardzo uzależniony ze nawet parę dni nofapu może dać mi duże skupienie i energie. Ale odradzam nie r----ć/fapać dłużej
  • Odpowiedz