Wpis z mikrobloga

Wykopki naprawdę mnie #!$%@?ą xDDD Piszą, że ona niby jest "zażenowana" jego troglodyckim zachowaniem. Kobiecie takie zachowanie właśnie imponuje, bo działa na jej prymitywny, gadzi mózg, nie wazne jak bardzo jest sapioseksualna czy inna wrażliwa-intelektualistka.

Na pewno jest zażenowana i z tego samego powodu co kilka sekund oblizuje i przegryza wargi a następnie patrzy mu przez 0,2137sek na usta, co jest jawną oznaką chęci do kopulacji z atrakcyjnym samcem i pisze o tym dosłownie JAKAKOLWIEK strona/ksiązka o podstawach mowy ciała - 16 i 24 sekunda oznaki "zażenowania", no i śmiech pare chwil potem jako odpowiedź na te "prymitywne żarty" to też oznaka zażenowania, przecież jak jesteśmy zażenowani to również śmiejemy się z rozmówcą od 27 sek, żeby utwierdzić jego zachowanie jako akceptowalne, taka jest definicja zażenowania xD

W komentarzu również podam wam efekt takiego samego "zażenowania przez kobietę" - identyczna mowa ciała, porównajcie

#tinder #redpill #blackpill #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #famemma
P.....c - Wykopki naprawdę mnie #!$%@?ą xDDD Piszą, że ona niby jest "zażenowana" jeg...
  • 32
  • Odpowiedz
@Diaz31: zażenowana zachowaniem babka w 28 sekundzie z tego powodu się śmieje czym niejako przytakuje i utożsamia się z jego zachowaniem, ma sens

Logika wykopków nie zawodzi.

Gdyby naprawdę była zażenowana to nie uśmiechnełaby się nawet RAZ. Ani nie oblizała/ugryzła warg, ani nie spojrzała na jego usta
  • Odpowiedz
@Morritz:
1. uśmiech + śmiech + przegryzanie & oblizywanie dolnej wargi, patrzenie na usta = flirt
2. kamienna twarz + bez uśmiechu + przegryzanie & oblizywanie dolnej wargi, patrzenie na usta = zażenowanie

Laska się śmiała i uśmiechała, więc wnioski wyciągnij sam
  • Odpowiedz
@nukey: #!$%@? typie ja tu robie eseje na 30 minut pisania, a ta akcja zajeła mi 30 sekund, obejrzenie klipa, kopiuj wklej i szybki komentarz xD

Slusznie się #!$%@?, ale akurat w tym przypadku to srogie X D
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: Dobrze, że wrzuciłeś cały fragment, bo trochę wpisów niżej ktoś wrzucał wyciętą manipulacje, gdzie faktycznie można było odnieść wrażenie, że jest zażenowana. Tutaj doskonale widać, że dziewczyna się świetnie bawi u boku troglodyty z kwadratową szczęką. Natura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz