Wpis z mikrobloga

Wilfredo Leon stracił przytomność po uderzeniu w głowę o teraflex, ale po dłuższej chwili wstał.
#siatkowka
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@groman43: szczerze to do teraz jestem zszokowany tym jak to wygladalo tak mocno ta glowa uderzyl w ziemie. Podobnie zawodnicy obu druzyn na te ostatnie punkty tez byli dalej dotknieci tym.
Btw nie zdziwilbym sie jakby to przez reklame na parkiecie sie poslizgnal, bo tak to wygladalo dla mnie na 1 rzut oka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@vasos: @nammah: Trochę się zdziwiłem że pokazali kilka razy powtórkę, bo nie wyglądało to ciekawie. Ja bym chyba pokazał raz z tego głównego ujęcia. Ale najważniejsze że wstał i funkcjonował potem normalnie. Semeniuk na pewno się nie spodziewał że wejdzie na końcówkę meczu i pewnie wolałby nie wchodzić w takich okolicznościach
  • Odpowiedz
@Ice_Glaze: @nammah: W jednym meczu Zaksy piłka przelobowała Shojiego, uderzył potylicą w boisko i go na chwilę zamroczyło. Spodziewałam się czegoś podobnego tutaj, ale z tym poślizgnięciem to wygląda trzy razy gorzej. O_O
  • Odpowiedz
@1_login_1: Tez sie zdziwilem, ze pokazali to ponownie. Oby nic mu nie dolegalo powazniejszego jak przejdzie badania.
A co do semeniuka to szkoda gadac to co dzisiaj gral (i wczoraj tez, bo tylko statystyki go w miare bronia za wczoraj).
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nammah: Wczoraj nie oglądałem, ale dzisiaj słabo. Jedynie pipe działał dobrze, na skrzydle nie szło. Kamil też to widział, bo próbował trochę kiwek. No ale cały mecz nie można tak grać i dobrze że zszedł z boiska
  • Odpowiedz