Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Bardzo ładne samo zaoranie się zahara.
Jeździ elektrykiem, bo ma prąd za darmo xD
Przecież w życiu nie ma nic za darmo.
Dom jednorodzinny w portugali, panele słoneczne, oraz pompy ciepła nie dostaniesz za darmo, tylko musisz za nie zapłacić.
Nie zapominając o tym, że posiada dwa samochody elektryczne, bo jednego przez noc z fotowoltaiki nie naładuje do 100% pojemności baterii. Więc kupił drugiego elektryka, którego używa co drugi dzień, gdy ten pierwszy ładuje się. Jeden z samochodów cały czas podpięty do ładowarki. Jaki on jest ekologiczny i postępowy xD
#zacharoff #zachar #motoryzacja #samochody #autocentrum #fotowoltaika #polskiedomy
Potem to już prosta droga, szybka ładowarka za kilka k, ze 3 auta elektryczne (bo przecież żeby mieć gdzie ładować to musisz mieszkać po za miastem, więc każdy domownik potrzebuje jedno auto), które kosztują kilkadziesiąt procent więcej
Dla mnie osobiście trzeba być amebą, zeby