Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@okretowy_sanitariat nagrzewam około 40 minut, na kamieniu mam wtedy około 450°C. Szczerze to nie wiem ile zeżre energii. Kiedyś na jakimś forum widziałem wyliczenia i koszt energii to było kilkadziesiąt groszy na pizzę przy wypieku kilku sztuk, więc specjalnie się tym nie przejmuję.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@qualin Vito jest Amerykaninem z LA bodajże :D myślę, że Twoja teza jest błędna. Można i tak i tak. Mi na przykład nie podoba się polędwica sopocka na Twoim placku, ale jeżeli tak lubisz to propsuję! :)
  • Odpowiedz
ariette


@tikoczento: nagimnastykować, ale da się uzyskać lepsze efekty niż patelnia pod grillem w piekarniku? Sam badam temat, moze jakąś artiettę, ferrari czy optime bym kupił - bo na inne nie mam miejsca, a kody na balkonie nie ustawie :D
  • Odpowiedz