Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
Ludzie często nieświadomie słuchają potworów. W muzycznym industry jest od #!$%@? socjopatów. Taki Xxxtentacion, który ma wizerunek anioła - głównie dlatego, że zmarł przedwcześnie, zostając zastrzelonym - literalnie gwałcił swoją dziewczynę szczypcami od grilla i ją maltretował. Ponadto, część środowiska raperów z USA ma na swoich kontach morderstwa, będąc członkami gangów. Nie wspominając nawet o pobiciach, gwałtach i sprzedawaniu narkotyków nieletnim. Wyliczać te grzechy można w nieskończoność.
Tymczasem, wymazywany z przestrzeni publicznej jest człowiek, który dał się poznać jako osoba zagubiona, ale przy tym bardzo wrażliwa i rodzinna. Gość, który muzycznie i artystycznie jest po prostu genialny. Nagonka na Ye ma miejsce tylko dlatego, bo - wykorzystując swoje gigantyczne zasięgi i swoją personę - zakpił ze zjawiska politycznej poprawności.
Kanye udowadnia w jak sztucznych i #!$%@? czasach żyjemy. Są to czasy, w których zamiast delektować się muzyką, ludzie wolą kłócić się o politykę. Czasy, w których lepiej dobrze udawać niż być szczerym.
To bardzo dołujące.
#kanyewest #premierleague #bekazlewactwa #bekazprawakow
@Tywin_Lannister: przecież Bartek wciąż strimuje
@Tywin_Lannister: jak jest nieliteralnie? można tak specyficzną rzecz robić w przenośni?
Komentarz usunięty przez autora
@Filippa: Powiedział też, że Hitler wynalazł autostrady i mikrofon xD