Aktywne Wpisy
Bunch +133
Jak wam się podoba takie rozwiązanie? Zbudowałęm stół warsztatowy z ciekawą funkcją! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
#majsterkowanie #diy #ciekawostki #chwalesie #polskiyoutube
Co robi powyższy użytkownik? daje mnie na czarną listę...
A więc odpowiem tu :D
@sssabae: na Mi9 mam Android'a 11, a na Mi10T Pro Android'a 10.
Nie aktualizuje ze względu na stare gry, które mają różnorodne problemy w Android'zie 12 i 11.
@Spell_17
Czyli pisanie prawdy, podawanie rozwiązania które u mnie działa, powoduje bycie pajacem?
@Jamniki2: iPhone'y są droższe i gorsze od konkurencji.
@supra107: @CyprianFonda: nie mam żadnych reklam w obu Xiaomi smartfonach.
Oczywiście piszę o flagowcach, np.
Przykład z ceną w dniu premiery:
-Apple iPhone 12 128 GB - 4 199 złotych
-Xiaomi Mi10T Pro 256 GB - 2
Mam go dwa lata i nadal chodzi płynnie, zero lag :)
Chodzi znacznie płynnej niż jakikolwiek iPhone.
Mój smartfon ma 144 Hz, może więc przedstawić w ekranie niesamowitą
To że coś jest popularne nie równa się że jest godne uwagi i warte swojej ceny.
Apple ma najwięcej absurdów, które fani ignorują.
No to jak masz starego Opla to kup Mercedesa S klasę i problemy znikną, ten sam poziom argumentu.
Nie pamiętam aby tego pisał.
Możliwe że zaproponowałem przesiadkę na iOS'a jeżeli nie potrzebuje ktoś zaawansowanego systemu jakim jest Android (są gusta, a każdy ma swoje) no i Apple ma wysokie wsparcie z systemem, aplikacjami swoimi jak i kompatybilnością swoich urządzeń i
Ktoś pokazał, że ma i wiele osób napisało, że też ma, więc ktoś je ma. Pisałem tylko, że to jest słabe zagranie ze strony firmy, niezależnie od producenta. Jakby to zrobiło Apple, Samsung, czy inny producent to bym bym tak samo to ocenił, bo nie wyobrażam sobie wyświetlania reklam z telefonie.
Jak ludzie nie będą tego piętnować to zaraz producenci telewizorów w menu głównym będą