Aktywne Wpisy
Jacinda +787
hej Mireczki, nie wiem czy jest ktoś tutaj co pamięta mój post sprzed sześciu lat, kiedy chwaliłam się wynikami z matury:
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
mój wpis z 2018
Przyszłam się pochwalić, że studia skończyłam, udało się bez żadnej obsuwy - jestem oficjalnie lekarzem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
tera jeszcze trochę papierkowej roboty i
Nooleus +122
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
#nieruchomosci #kredythipoteczny #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie
Edit: myślałam żepiszesz o 10% wkładu. Na 10% oprocentowania to chyba bym jednak się wstrzymała
Aktualnie szukam z rozowym ale tak, bo rate wciaz jestesmy w stanie dzwignac bez problemu poza tym szukamy mieszkania do zycia a nie do spekulowania/czy jakiegos "wygrywania" w walce o betonowe zloto.
Ratunkiem dla naszej gospodarki jest albo wojna, albo dalszy dodruk, więc tak czy tak nastąpi reset takich niewielkich długów
Całkowity koszt kredytu nie zależy od wkładu własnego przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°) a rata na max 30% dochodu to może być zarówno 5% dochodu jak i 30% dochodu, czyli jednak zgoła różne sytuacje.
Ogólnie jeśli miesięczny (uśredniony) koszt kredytu wychodzi
@michok91: Na ogół wzrost ceny wynika po prostu z tego, że wraz z upływem czasu odludzie przestaje być odludziem - infrastruktura jest coraz lepsza, bo wraz z napływem ludności bardziej opłaca się przedsiębiorcom otwierać tam różnego rodzaju sklepiki itd, wpływa też więcej kasy z podatków do kieszeni samorządów, z czego potem
Komentarz usunięty przez autora