Aktywne Wpisy

WielkiNos +161
źródło: temp_file6235106923969401616
Pobierz
LuckyStrike +11
Wyraźnie napisałem tam: " Nie zapraszam do dyskusji".
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
Nie minęła nawet godzina i ukazało się ponad 100 komentarzy z kwikiem rozhisteryzowanych półgłówków. Nikt nie potrafi tak celnie jak JA uderzyć w czułe struny motłochu!
Wszystkich zainteresowanych chińska motoryzacją, fabrykami i życiem w Chinach zapraszam na mój kanał YouTube
Na zdjęciu mój LEAPMOTOR C01 o którego wykopki się zesrały z zazdrości xD
#thebestofmirko #motoryzacja #bekazpodludzi
źródło: 2022092901461582
Pobierz

Zawsze jest tekst "panie to trzeba technologii". No jak iran dał radę to chyba my mamy lepsze kontakty w tych tematach niż kraj pod sankcjami.
I też moglibyśmy porobić sobie tego typu drony. Czy u nas to się nie opłaca po prostu bo możemy sobie kupować wszędzie taniej
#ukraina #polska
łapiesz za mordę populację i każesz im #!$%@?ć o chlebie i wodzie (czasami nie dajesz chleba i wody bo złe sankcje, wtedy zdychają, ale prace trwają)
A co do dronów, no to ogólnie ale niestety przemysł zbrojeniowy w Polsce stoi ¯\_(ツ)_/¯
Choć są projekty takich dronów.
Lepiej miec haarmy i nimi walic w PLOT aby potem moc bombardowac ruskich z powietrza prawdziwymi samolotami.
Komentarz usunięty przez autora
@BayzedMan: ktore by musiala sukcesywnie zuzywac do ich niszczenia, jezeli rakieta do zestrzelenia drona za 20k$ kosztowalaby 40k$ to nadal byloby to dla nas oplacalne. gdyby zrobic z nich cos w stylu https://pl.wikipedia.org/wiki/IAI_Harpy to juz w ogole rosjanie baliby sie wlaczac stacje radarowe.
A te warmate 2 to widzę testowane 4 lata temu ale żadnych informacji poza tym że opracowano taki dron. Można je juz kupić?