Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@diway: zwróć uwagę na to o której jesz wieczorem. Tu może leżeć klucz do tej zagadki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeżeli ostatni posiłek zjesz ok 18 czy 19, to do rana powinieneś zgłosić na tyle, żeby wciągnąć porządne śniadanie.
  • Odpowiedz
@diway:

Mnie głod potrafi wyciągnąć rano wcześniej z łóżka. Rzadko wychodzę z domu bez śniadania i to tylko pod warunkiem, że będę mógł zjeść od razu po przyjściu do pracy (albo dokąd się akurat wybieram).
  • Odpowiedz
@diway: Ja ze dwadzieścia lat potrafiłem "śniadanie" jeść o 14, a o wciśnięciu czegoś rano nie było mowy. Ale gdy postanowiłem wziąć się za siebie, siłownię i dietę, to szybko nauczyłem się śniadań. Teraz ostatni posiłek o 21, a o 5:30 wstaję na takim ssaniu, że do południa bez jedzenia bym chyba zemdlał. No i niespecjalnie jest jak zwlekać ze śniadaniem, gdy robisz masę i przez cały dzień musisz zjeść taczkę
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@diway: ja tak mam dlatego od lat na śniadanie pije shake z owsianki + owoce a normalne śniadanie po 2 czy 3 godzinach
  • Odpowiedz
@diway: Też tak miałem przez praktycznie cały okres szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°), gdy poszedłem na studia i do pracy nagle z dnia na dzien stałem sie głodny rano i nie mogłem wyjść bez sniadania, rozkiminiłem sobie że to przez stres, zawsze przed szkołą myślało sie o tych #!$%@? przedmiotach i #!$%@?łych nauczycielach to sie odechciewało jeść XD a wiadomo praca to już co innego
  • Odpowiedz