Wpis z mikrobloga

Napisz takie coś, normiki będą klaskać uszami i jajami o podłogę jak małpy bo to takie głębokie i prawdziwe

Ale zrób podobne porównanie typu Brzydki/przystojny to obrzucą cię gównem, też jak małpy i każą nie narzekać tylko brać się do roboty bo każdy ma taki sam start w życiu i takie same możliwości
#bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #blackpill #redpill
harold97 - Napisz takie coś, normiki będą klaskać uszami i jajami o podłogę jak małpy...

źródło: comment_16661834319VKRP8HXe2FIoAn1uco0AM.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@harold97: xD spermiarze i przegrywy dalej się użalają nad swoim niewyjściowym ryjem, który można poprawić jak im to tak przeszkadza xd
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: jak bardzo bym się nie zgadzał z faktem że niektórzy mają #!$%@? a powiedzenie że wszyscy mają taki sam start w życiu to jakieś kompletne oderwanie od rzeczywistości, tak wspominanie trzykrotnie o tych "odziedziczonych traumach" w temacie w którym można podać milion lepszych przykładów brzmi jak jakieś usprawiedliwianie samego siebie, just saying

odziedziczone traumy to ważny temat, ale bądź poważny są dziesiątki lepszych przykładów na pokazanie na niesprawiedliwości świata
  • Odpowiedz
@Nester86: to przestańcie #!$%@?ć, że wystarczy się starać bo świat jest sprawiedliwy i szanse są równe. Niscy, brzydcy, biedni są skazani na nieszczęście na starcie, a to że kilku niskim/biednym się uda (1%) to nie znaczy, zę mamy zignorować 99% i narzucać im poczucie winy, że się "nie starają i grają w gry". #!$%@?.

Statystyki są takie, ze 80% wysokich/przystojnych ma szczęsliwe życie, 99% niskich/brzydkich ma nieszczęśliwe życie
  • Odpowiedz
@Nester86: żaden wysoki facet high-tier normie/oskarek nigdy nie mówi, ze życie jest trudne. Wręcz przeciwnie, 90% takich wysrywów brzmi właśnie, że życie jest sprawiedliwe, szczęśliwe, ludzie są mili, kobiety są miłe, zależy od wysiłku, a ludzie podsyłają mi na PW takie filmiki z Andrzejem jako argument

Jak mam brać was za poważne osoby?

Dopóki nie zaczniecie mówić normalnie to będę was wyjaśniał. Wasz strach tylko oznacza, że w koncu na
P.....c - @Nester86: żaden wysoki facet high-tier normie/oskarek nigdy nie mówi, ze ż...
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: nie wiem kogo słuchasz. Mnie tata zawsze powtarzał że życie jest trudne i nie jest sprawiedliwe. Może zacznij słuchać innych osób? Jakbym ja was miał słuchać przy moich 174 cm to nigdy bym nie został szczęśliwym mężem i ojcem. Karmicie się gównem to gówno dajecie.
  • Odpowiedz
@Pozytywny_gosc: W czym jest gorsze wziecie sobie samotnej matki jako 30 letni prawik od wziecia sobie np toksycznego spierdoxa z myslami samobojczymi i w spektrum autyzmu jako brzydka laska?
  • Odpowiedz
@Luck5: zasługujemy na to co najlepsze. Nasz autyzm i #!$%@? to nie jest nasz wybór, tylko kwestia losowania GEOGRAFICZNO-GENETYCZNEGO

nie wybraliśmy sobie wzrostu
nie wybraliśmy sobie twarzy
nie wybraliśmy sobie autyzmu

Zarobiliśmy kase i zrobiliśmy gymcelmaxxing, dlatego nie zasługujemy ani na 3/10 ani na 7/10, ale na laski 5-6/10 bez bombelków! Należą nam się!
  • Odpowiedz
@Sihill_pl xDDDD właśnie powiedziałeś, że badania jakiejś osoby, nie ważne jak staranne i dokładne, są nie ważne jeśli ona nie ruchała/nie rucha xDDD
Tzipa wyznacznikiem jakości człowieka i jego czynów - typowe myślenie głupiego normika, którego życie kręci się wokół pracy w januszexie i żłopaniu browców z kolegami przy meczu legia-lech. No ale przynajmniej dziewczyny macie to rzeczywiście - bardziej wartościowi i wiarygodni ludzie xD
  • Odpowiedz
@Sihill_pl jak ja widzę tutaj posty wykopowych normików to aż śmię wątpić kto ma gówno w głowie tutaj. Okazuje się, że typowy wykopek ma ciągoty do cuckoldztwa, chce mieć partnerkę(żonę nawet) którą miało pół miasta bo to nie problem wcale, bezkrytycznie popiera platformę bo cisną pis (i to jest jedyny argument xD) i jeszcze by się znalazło sporo gówna ale nie chce mi się o tym myśleć specjalnie.
  • Odpowiedz