Aktywne Wpisy
mickpl +302
Czy jest bardziej parszywe zajęcie niż bycie takim rasowym fliperem? XD
Najpierw oszukujesz starszych ludzi co do wartości ich najczęściej życiowego majątku. Wszystkie chwyty dozwolone, wrzucasz karteczki, udajesz że jesteś młodym małżeństwem, wykorzystujesz alkoholików czy osoby nieporadne.
Potem oszukujesz jakiegoś Saszkę z Ukrainy, że jego robota jest mało warta, że nie trzeba tego nigdzie zgłaszać, odprowadzać podatków itd. Wiadomo, remont musi być jak najtaniej, ale żeby z wierzchu się błyszczało.
Potem oszukujesz
Najpierw oszukujesz starszych ludzi co do wartości ich najczęściej życiowego majątku. Wszystkie chwyty dozwolone, wrzucasz karteczki, udajesz że jesteś młodym małżeństwem, wykorzystujesz alkoholików czy osoby nieporadne.
Potem oszukujesz jakiegoś Saszkę z Ukrainy, że jego robota jest mało warta, że nie trzeba tego nigdzie zgłaszać, odprowadzać podatków itd. Wiadomo, remont musi być jak najtaniej, ale żeby z wierzchu się błyszczało.
Potem oszukujesz
Czy jeśli jest spoko facet, ale popełnia błędy w pisowni (nie chodzi o ortograficzne), to według Was to powinno stanowić natychmiastową dyskwalifikację? Może ja jestem zbyt przewrażliwiona ¯\(ツ)/¯
#tinder
#tinder
Szwaby takie mądre, nakupowały se zabawek zamiast budować parkingi za miliardy z opłat. Ale lepiej przewalać hajs na wymiane nawierchni co roku.
Moim zdaniem BAG powinno się zaorać, a drony wysłać na Ukraine, niech se mierzą ruskie okopy.
Komentarz usunięty przez moderatora
W sumię to krytykuję priorytety ludzi, którzy wola gdzies z ukrycia trzaskać fotki na najbardziej zakorkowanej drodze w europie, a nuż ktoś zbliży się do kogos o metr za blisko i robienie tego jakimis lotniczyni metodami, w momencie, kiedy infraatruktura drogowa jest w latach 30, na parkingu mozna dostać hiva, kozik pod żebro i jeszxze stracić ładunek.
@wwkbt: ja bym dorzucił tablice NL oraz B xD jeżeli na autostradzie u wroga na zakazie widzisz ADRy w lusterku, to na 2137% jest to belg XD
Polskich to samo ( ͡° ͜ʖ ͡°)