Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +54
-Kończ jednej z najcięższych studiów jakie istnieją
-3.5 roku inż. zamiast 3 lat licencjatu
-jak coś nie pójdzie jesteś kupe lat w plecy
A na koniec....
ZAROBISZ GÓWNO.
Just inżynier thinks
#takaprawda #pracbaza #inzynieria #studbaza
-3.5 roku inż. zamiast 3 lat licencjatu
-jak coś nie pójdzie jesteś kupe lat w plecy
A na koniec....
ZAROBISZ GÓWNO.
Just inżynier thinks
#takaprawda #pracbaza #inzynieria #studbaza
Phallusimpudicus +435
najlpeiej coś ok 100 zł Jak naprawdę warto to i do 150. Używany tez wchodzi w grę.
Ciekawe wpisy znalazłęm od
@duozoner @gdziemojimbuspiatka
#noze #gotowanie #kuchnia
@swietlik2012: Opcje masz dwie :)
1-noz ktory sie nie tepi szybko ale jak juz sie stepi to naostrzenie go nie jest latwe i szybkie
2-noz ktory sie tepi szybciej ale naostrzenie go to "pan pikus"
Choose wisley :)
Cena/jakość bardzo dobrze wypada Victorinox, ostrze około 15-17 cm, nierdzewka, bez brody, dobrze wyważone modele - u mnie jeden śmiga jedenasty rok! Tylko nie daj się wkręcić w żadne damasceńskie santoku z allegrogo ;)
https://www.militaria.pl/victorinox/noz_kuchenny_victorinox_-_noz_szefa_kuchni_5_2063_20_p68775.xml
@swietlik2012: czasochlonne i jaknajbardziej wymagajace doswiadczenia. Szwagier byl szefem kuchni (byl bo sie przebranzowil i teraz pracujemy razem) Zawsze jak mialem jakies pytania to pytalem jego. I kiedys wlasnie rozmowa zeszla na temat nozy. I to on mnie uswiadomil jak to wyglada. Stwierdzil ze owszem fajnie jest miec noz co sie ciezko tepi. Ale rownie ciezko sie go potem ostrzy -
@swietlik2012: Ja w domu nie gotuje od jakis 6-7 lat (nawet lodowki nie mam :P) ale jak jeszcze gotowalem to mialem fiskarsa. Szwagier stwierdzil ze jest ok ale dla niego zbyt lekki. On woli ciezsze. Niechcialbys widziec jego nozy :) (mial prywatne to jak sie zwalnial to zabral) Ceny tez raczej bys nie chcial znac :P Nie wiem co to jest ale robi wrazenie :)
@swietlik2012:
Ja to jestem zdziwiony takimi opiniami xDDDDDDDDDDDDDDD