Aktywne Wpisy
WielkiNos +353
Chłop się oświadcza dostarczając kobiecie dużo emocji. Tyle, że ta o mało nie zeszła na zawał.
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
#zwiazki #oswiadczyny #truestory #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
wieczny-student +1007
Kto to widział, żeby jakaś klasa średnia miała wygody. Te tylko dla bogaczy. Onet w formie.
Brakuje mi prawie 1000 kalorii w tym tygodniu, nadrabiać to czy zignorować?
I na przyszłość - jeżeli zostanie mi powiedzmy 300 kcal jednego dnia to czy mogę zjeść o 300 więcej drugiego?
W Google jak zwykle opinie ekspertów są podzielone, więc pytam tutaj, może ktoś wytłumaczy ( ͡º ͜ʖ͡º)
#dieta #kalorie #chudnijzwykopem #pytaniedoeksperta
@losowanazwapng: Ważne jest po prostu bycie na deficycie, a czy rozplanujesz sobie godzinowo, dziennie czy tygodniowo to już twoja sprawa. Człowiek nie chudnie liniowo, bo ciężko chudnąć w momencie kiedy zjadłeś obiad, więc teoretycznie tygodniowy deficyt jest prostszy do przyjęcia "na chłopski rozum".
Uważałbym jednak mimo wszystko na twoim miejscu na tygodniowe liczenie, bo łatwo się zapędzić w pułapkę na zasadzie: zjesz za dużo (lub na zero) przez pon, wt, sr, czw, a potem będziesz próbował nadgonić deficytem w ostatnie 3 dni.
Odchudzam, po prostu przeczytałam, że diety poniżej 1200/1300 są niebezpieczne, moja to 1400 obecnie. I jeżeli nie dojem to spadnę to tego właśnie limitu 9100 (1300 na dzień). A nie
Mogłabym się odezwać na priv do ciebie? :)
Tak, miałeś zablokowane xD
No ja ważę 105 kg przy 181 cm wzrostu i mimo wszystko dobrze mi się żyje na takim deficycie. Jedyne co mnie wkurza to że wiele potraw muszę omijać, no bo co, zjem ćwierć kebaba? albo