Aktywne Wpisy
phaxi +6
czy mozna zostac programistom bez studiow? ucze sie juz 3 tygodnie i teraz nagle moj znajomy programista (magister) mi mowi ze marnuje tylko czas bo najpierw robi sie dyplom a potem zaczyna praktyke
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
MgrMarecki +81
Mam niesamowitą bekę jak patrzę na główną, gdzie wisi artykuł o menu dla muzułmanów w Energylandii. Serio namawianie do bojkotu bo ktoś dał dodatkowo jakieś żarcie w innym stylu? Zrozumiałbym gdyby bojkot był jak by była sama wege kuchnia, ale bez przesady - mięso jest mięso (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#energylandia #wegetarianizm #gotujzwykopem #heheszki
#energylandia #wegetarianizm #gotujzwykopem #heheszki
Chłop co właśnie książkę wydał, właśnie zesrał się o Bartosiaka (znowu) i jeszcze takie byki sadzi ;D
#ukraina #wojna #wolskiowojnie
Do założenia patronajta nie potrzebujesz być wybitnym biznesmenem ;p
Namawiasz na kupno książki.
O jezu, a którego szanującego się lekarza boli dupa o tych szarlatanów? :D
Poza tym – medycyna do nauka ścisła. A geopolityka? :) Tutaj „jak dupa” każdy ma swoją. Jeśli to ludzie mają decydować, to lepszym geopolitykom jest Bartosiak ¯\_(ツ)_/¯
No bo na pewno nie trafność analiz... zwłaszcza trafność ostatnich przewidywań Wolskiego ze skutecznością 0% ;D
@dziacha:
Taaaa xD
Pisałem już jakiś czas temu, że zmierza to wszystko w kierunku nadawania do internetów ze skrytki na miotły, ogłaszania się prezydentem Polski... na YouTube... i wyrywania dziur w czasoprzestrzeni ¯\_(ツ)_/¯
Nie no, lubię Wolskiego i czepianie się wyglądu... słabe :/ Nie podoba mi się to.
Merytoryczna krytyka zawsze w cenie, bo może i dotrze do głównego zainteresowanego i spowoduje chwilę refleksji...
Jaaaaasne, nie odbieram Ci przecież prawa do wolności słowa, ani oceny... kogoś tam według swoich kryteriów.
No tylko działa to w obie strony – moim zdaniem to słabe, i nieskuteczne.
Spójrz, jest tyle merytorycznych kwestii, w których można się z niego pośmiać, skrytykować, że czepianie się jego wyglądu, to odwracanie uwagi od istotnych spraw ¯\_(ツ)_/¯
@Wolvi666: A mimo tego Bartosiak chce rozmawiać z Wolskim, chociaż wie, że go miażdży intelektualnie.
Nie chciałem tutaj niczego szczególnego dowodzić, wysnuwać daleko idących wniosków. Zwróciłem tylko uwagę jakie nerwy powoduje Bartosiak w Wolskim. Ba – wspomnienie o Bartosiaku przez randomowego Grzesia na Twitterze.
I to wszystko do tego stopnia, że nie potrafi bezbłędnie napisać kilku prostych zdań... we wpisie, w którym promuje swoją książkę...
Moim zdaniem słabo to wygląda, a Twoim? Jest wszystko w porządeczku? Gitara jest? ;)
@Wolvi666: Szkoda że Szef Sztabu generalnego tego nie rozumie i sobie na luzie dyskutuje z Bartosiakiem :/
Wielu nie rozumie, że można się z kimś nie zgadzać, a mimo to dyskutować ¯\_(ツ)_/¯ Na pewno nie rozumie tego Jarosław Wolski xD A przynajmniej taki można wysnuć wniosek, czytając wpisy Wolskiego np. na wykopie.
Moim zdaniem Wolski po prostu stchórzył. Boi się, że w momencie próby zabraknie mu argumentów, języka w gębie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)