Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +38
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
ilem +99
źródło: GpI81jGXQAEdgst
Pobierz

2. Ratujesz jakąś flądrę z oceanu
3. Znajdujesz w Numenorze kuźnię, chcesz do końca życia robić podkowy i być dobrym człowiekiem
4. Morska flądra mówi, że jesteś królem czegoś tam po wisiorku, który ściągnąłeś 1000 lat temu z trupa i ciągnie cię za uszy do Śródziemia
5. Trafiasz na jakąś bitwę, wkuwi%@ Cię to, ale dobra, zabijasz jakiś orków i dziwnego elfa w smole
6. Jesteś ranny, budzisz się w kuźni, teraz na pewno będziesz robił fajne rzeczy
7. Przychodzi morska flądra z jakimś papirusem i mówi, że jesteś zły
8. P--------z, brak profitu, idziesz do elfa ze smoły, ma fajne miejsce na zrobienie kuźni
#ringsofpower
źródło: comment_1665791015tbwgWYjUqbxOKFsJ9Adoeu.jpg
Pobierz@Alter_Konto: co? to po c--j wchodzisz na tag?
A typ się obsr.ał że mu ktoś uwagę zwrócił
Chodzi mi o sam fakt zdradzania fabuły, tym bardziej zaraz po premierze
Jeśli ktoś lubi oglądać/czytać/grać i znać zakończenie/zwroty akcji z g---o postów to ok
@Omicron: szmata