@kubson93: nie prawda, przez ostatnie lata marsz przebiegał właśnie dosyć spokojnie do tej ostatniej akcji z podpaleniem mieszkania, nawet sobie żartowali, że trzeba było mocno się wysilić, żeby cokolwiek napisać o tym, że marsz zły
@Pepe9248: No ale podpalili to mieszkanie, jakby geje spalili mieszkanie na marszu równości to by przez 100 lat o tym mówili xD jedyna rzecz która mnie śmieszyła na Rych marszach to palenie „flagi” Facebooka
@Heroina340: Generalnie Zadruga i polskie B&H ta są od lat organizacje martwe, mające może kilku członków w skali kraju, aczkolwiek podejrzewam że podobnie jak Niklot, pro ukraińscy, tym bardziej że kilka lat temu było info o tym że w Polsce zaczął działać polski oddział Misanthropic Division (taka urodzona na Ukrainie nowsza wersja B&H i C18).
@skizo No i prawidłowo, ruchy społeczno-polityczne o charakterze narodowym powinny wykazywać te tendencje, które większość narodu łączą, i uwypuklają tego narodu interesy. #!$%@? kacapii wraz z jej agresywną polityką, jest właśnie takim czynnikiem. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■ a onuce wyp... paszły won zdrajcy.
#ukraina #wojna #rosja #ciekawostki #polska
Komentarz usunięty przez autora
@inozytol: lekarz mi zabronił pić ale myślę to samo
@cinu4: szok, niedowierzanie, miliony pytań bez odpowiedzi