Aktywne Wpisy
Lewusx +663
2-3 lata temu napisałem w swoim opisie profilu, ze do roku 2024 chce zostać zawodnikiem pro (zawodowcem).
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
Dziś stało się to faktem, jestem nowym zawodnikiem PRO kulturystyki, wygrałem całe zawody w Szwecji, oba dni.
Wiele osób nie będzie wiedziało o co dokładnie chodzi, napisze tylko tyle, że taką kartę wygrać będzie miało szanse naprawdę niewiele osób. Nie ze względu na kasę, a ze względu na głównie genetykę i zaangażowanie które trzeba do
capol2 +141
Czytam co tutaj piszecie i regularnie zaglądam, ale jestem nowy w granie na giełdzie.
Nie da się pisać bez konta więc założyłem.
Piszę bo mam pytanie, mianowicie wczoraj szortowałem @WIG20 i do 17:00 szło w duł czyli dobrze i sesja się skończyła(to ogarnołem dopiero po 30 minutach, myślałem że po prostu kurs się nie zmienia).
No i dobra ogarnołem że to tak działa że się sesja różnie zamyka i otwiera, otwarcie było dziś o 8:45.
Moje pytanie jest takie dlaczego jak się ledwo sesja @WIG20 otworzyła to nawet nie zdążyłem sprzedac tego swojego szorta i od razu cena poleciała w górę i miałem mniejszy zysk.
To kwestia jakiegoś laga u mnie czy po prostu to tak działa?
Dziękuje za odpowiedzi i proszę nie hejtować, jestem nowy na rynku
#gielda
Luka
wystarczyło w google wpisać luka
Dzisiaj otwarcie było na plusie 3%, więc nie mogłeś wcześniej wyjść. Takie otwarcia
"Luka cenowa to obszar na wykresie, w którym nie zawarto żadnej transakcji." Czyli wtedy kiedy sesja jest zamknięta tak? dobrze rozumiem?
Handluje za pieniądze bo XTB zamknęło mi konto DEMO. Wrzuciłem tylko kilka stówek żeby dalej trenować. Na demo mało mnie interesowało byleby rosło albo spadało, ale jak się przerzuciłem na gotówkę to nerwówka i wolę się zapytać co i
Hahahha aaaaahahahaha