Aktywne Wpisy
iErdo +652
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
PanL +8
Panowie..
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Dziewczyna spytała sie mnie, czy może iść na wesele z jakimś kolegą koleżanki(nie znam chłopa)
Wystawiła go partnerka, nie ma z kim iść(ale co mnie to akurat obchodzi)
Dodam ze moja luba jest bardzo podekscytowana tym faktem..
Co zrobic w takiej sytuacji? Raczej średnio mi sie to uśmiecha..
A czy wy pozwalacie waszym kobieta na takie wyjscia?
#zwiazki
Nagranie pochodzi z tego filmu. Ma już trochę ponad rok, więc relatywnie jest to stara wersja FSD.
Kiedy Tesla podjechała do skrzyżowania, policjant jeszcze machał mu, żeby jechał. Kierowca stwierdził, że nikogo nie ma za nim, więc zostawi FSD i zobaczy co zrobi. Tesla się zatrzymała a policjant zaczął puszczać ruch z innej strony. Kiedy tylko odwrócił się i zaczął machać puszczając teslę, ta od razu ruszyła.
Pozwolę zawołać @anonimowy_programista @kwanty @mepps może zaczną jakąś dyskusję
#tesla #motoryzacja #samochody #samochodyelektryczne #technologia #ai #sztucznainteligencja
A teraz porównaj to do tej sytuacji. Według niej
Różnie. Tesla określa kierunek ruchu pieszego i jego pozycję aby określić prawdopodobieństwo, że wejdzie pod samochód. Policjant stał w miejscu a potem zaczął iść w przeciwną stronę więc Tesla uznala, że jest ok. Zresztą sam autor nagrania stwierdził, że to przypadek.
Pooglądać lepiej jakieś filmiki i sprawdź jak ona reaguje w różnych sytuacjach.
Po prostu pojechała obok niego konkretnie szybko,