Wpis z mikrobloga

Dopiero oglądam xD Beka z Olgierdano, który mówi że chce z troski o knura żeby go nie pokazywali, a tak naprawde chce jak cała reszta społeczności żeby centaur nie cenzurował kanału i nie przeszkadzał w dobrych dymach xDD
#kononowicz #patostreamy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Schlong: co? To Olo chce żeby nie było patoli i nie nagrywał go psychol i menele tam nie przychodzili.
Wykop lubi dymy ale kiedyś było lepiej teraz niszczą konona tak jak tego pragnie publika zero szacunku do czlowieka i upokarzanie to jest dzisiejsza młodzież i dzieciarnia - widownia MCZ oraz przegrywy i patola.
  • Odpowiedz
@GoopyaPeezda: Nie - jest zupełnie odwrotnie, widownia MCZ jest w-------a, bo jest NIEDOSTATECZNA patola. Dobra i należyta patola była np za Fiodorczuka. Non stop płacze i kłótnie, a za centaura nie umieją i nawet nie chcą tego robić, przez co kompletnie nie ma co oglądać. Zatem obecna widownia MCZ to nie "przegrywy i patola", tylko czternastoletnie dzieci, którym dużo do radości nie trzeba, bo nie mają wyrobionego wyrafinowanego smaku.
  • Odpowiedz
@Schlong:
To nie zawsze jest kwestia smaku, czasami też progu wrażliwości. Ja muszę mieć "edgy" content, bo normickie rzeczy mnie po prostu nudzą, mimo że je rozumiem.
  • Odpowiedz
@gzymspiwniczny: Też tak uważam, że zemsta głównie

Natomiast ja bym sie wcale nie obrazil jakby knura zamknęli w DPSie i po prostu raz na tydzień-dwa dawali nam jego płacze i lamenty nad jego losem
  • Odpowiedz